Menu
NY SINGEL. Therese Åkesson släpper

NY SINGEL. Therese Åkesson släpper "Andas ut", en låt fylld av en slags ljuvlig dekadens

7 okt kl: 09:10

Singer/songwritern Therese Åkesson släpper idag sin nya singel ”Andas ut”, en låt fylld av en slags ljuvlig dekadens, som en släpig halvmörk flirt.

LYSSNA HÄR

“‘Andas ut” handlar uppenbarligen om en efterlängtad utandning men mest om någon som inte svarade på mina sms,” ler Therese och fortsätter “men den handlar också om en både otrygg och ambivalent anknytning, ett jobbigt kärleksbeteende med ett ängsligt ‘av & på” inristat i hjärtat. Jag slängde skissen till den flera gånger och det tog ett par år att få klar den. Att äntligen färdigställa den kändes verkligen som att andas ut. Ibland har låtarna mer klarhet i sig än vad jag själv har om mitt liv.”

Therese Åkesson skriver musik om livet, om sina egna upplevelser och ger på det viset känslorna ett värde. Hennes musik har uppmärksammats i etablerade musik- och hälsoforum för hennes personliga och finstämda texter som talar till människors tankar och känslor samt för hennes passion för yoga och välmående.

“På den nya singeln gör jag slut med anpassningOmslaget förmedlar känslan av surrender: Det här är jag, både chili och vanilj. Acceptera mig precis som jag är.” säger Therese.

Hon har spelat på allt från medelstora scener som Södra Teatern i Stockholm, Malmö Yogafestival, SR och TV till intima sessions på konstgallerier och yogastudios/retreats runt om i Sverige.

Therese firar nya singeln med en utsåld releaseleasekonsert – "Lyxyoga med livemusik" – på Infinite Yoga Malmö söndagen den 9 oktober. Läs mer HÄR

FACEBOOK | INSTAGRAM | HEMSIDA

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad