Menu
NY SINGEL. True Music Project - Tania Naranjo och Reuben Sallmander om identitet och ursprung på nya

NY SINGEL. True Music Project - Tania Naranjo och Reuben Sallmander om identitet och ursprung på nya "På min balkong"

29 sep kl: 08:33


True Music Project är ett spännande musikaliskt möte mellan den etablerade konsertpianisten, sångerskan och kompositören Tania Naranjo och skådespelaren, sångaren och textförfattaren Reuben Sallmander. Tillsammans skapar den mångfacetterade duon innerlig musik med poetiska texter på svenska, engelska, spanska och hebreiska.

Tania och Reuben beskriver True Music Project som, precis som namnet antyder, ett ärligt musikprojekt där det latinamerikanska och judiska blandas med klassiska toner, kryddat med pop- och rockinfluenser, i en lekfull dans. Tidigare i år har duon gett ut låtarna "Sin gilla gång" och "The Dewdrop". 

I dag släpper True Music Project sin tredje singeln "På min balkong", inspelad i anrika musikstudion Atlantis med Micke Herrström bakom spakarna. Samtliga låtar finns med på fullängdaren som kommer i början av 2023.


- "På min balkong" handlar om identitet och följsamhet. Var vi kommer ifrån och där vi är nu. Vårt ursprung och en hyllning till Sverige, säger Reuben Sallmander.


True Music Project andas mystik, längtan och kärlek. Detta är en akt som ska upplevas live. Under 2022 har duon, tillsammans med The True Music Orchestra, bland annat spelat på Polarvinternatten i Gällivare, Snöfestivalen i Kiruna, Fasching i Stockholm och Victoriateatern i Malmö. Nu på fredag den 30 september är det dags för Reginateatern i Uppsala att få besök av det musikaliska sällskapet.

TRUE MUSIC PROJECT


Tania Naranjo 
Reuben Sallmander


THE TRUE MUSIC ORCHESTRA


Johnny Åman - kontrabas 
Ola Bothzen - slagverk

Ulrika Mårtensson - cello
Tobias Johansson - keyboard


Följ True Music Project:

Hemsida I Facebook I Spotify

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad