Menu
NY SKIVA. Countryduon Tennessee Tears släpper debut-EP:n “Our Differences”

NY SKIVA. Countryduon Tennessee Tears släpper debut-EP:n “Our Differences”

19 maj kl: 07:30

Idag släpper countryduon Tennessee Tears sin debut-EP “Our Differences” - på skivan finns så klart “Now I Know” som tog dem till semifinal i årets Melodiifestivalen men också två tidigare outgivna spår.

”Vi är så glada att få släppa vår första EP. Alla låtarna har sin charm och betyder mycket för oss på sina olika sätt, ‘Time On Our Hands’ och ‘Our Differences’ är våra mest populära live-låtar så det är kul att äntligen få släppa dem. Att få samla dem på en skiva tillsammans med våra senaste singlar sammanfattar oss och vad vi gjort det senaste året på ett bra sätt. Vi hoppas på att få se alla sjunga med i sommar.” säger Tennessee Tears.

LYSSNA HÄR

På skivan har de samarbetat med producenterna Amir Aly, Anderz Wrethov och Thomas Stengaard som hjälpt till att plocka fram bandets unika sound.

Tennessee Tears ligger på Jill Johnsons och Maria Molin Ljunggrens bolag Jimajomo. Så här berättar Jill om hur hon upptäckte bandet: ”När jag blev tipsad om Tennessee Tears för första gången så kände jag direkt att den här duon har gjort sin resa och att jag kunde höra den i musiken; de berörde mig med sina röster och melodier. Är så glad för denna begåvade duo och deras bidrag till countrygenren i Sverige."

Tennessee Tears består av Tilda Feuk och Jonas Hermansson och de ?har jobbat tillsammans i över 8 år. Allt startade genom ett låtskrivarsamarbete med Billy Burnette (Fleetwood Mac) i Nashville och de har sedan dess rest tillbaka dit flera gånger för att både skriva och spela in musik. Under ett par år mer eller mindre pendlade de mellan Sverige och Nashville. Idag har de sin bas i?Åseda, Småland men ser hela Sverige som sitt arbetsfält och är på turné mer än halva året.


INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY



Presskontakt:

Linn DeWill - Freebird
Tel: 070 817 85 79
Email: linn@freebirdent.com


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad