Menu
NY SKIVA. Louis Tomlinson släpper sitt efterlängtade album “Faith In The Future”

NY SKIVA. Louis Tomlinson släpper sitt efterlängtade album “Faith In The Future”

11 nov kl: 09:00

Idag kommer uppföljaren till Louis Tomlinsons miljonsäljande solodebut “Walls”; det efterlängtade albumet “Faith In The Future”. Titeln speglar Louis tro på framtiden och efter att ha tillbringat den första delen av sitt vuxna liv med att jobba i full fart så njöt han av att kunna ta god tid på sig med sitt andra album, så att allt blev precis som han ville. På skivan samarbetar han bland annat med Mike Crossey (The 1975, Wolf Alice), Rob Harvey, Dan Grech (The Killers, The Vaccines, Halsey), Nico Rebscher (Alice Merton), Joe Cross (Courteeners) och Hurts frontman Theo Hutchcraft.

Albumet innehåller 16 spår och börjar starkt med de dunkande trummorna från "The Greatest", som Louis berättar är en hyllning förhållandet han har med sina fans. Andra låtar som utmärker sig är de två första singlarna “Bigger Than Me” och “Out Of My System” men även låtar som ´Written All Over Your Face´, ´Lucky Again´, ´Angels Fly´, ´Holding On To Heartache´ och den retrospektiva ´Common People´. som är en vacker och gripande hyllning till Louis hemstad Doncaster.

LYSSNA HÄR

På “Faith In The Future” visar Louis hela sin kapacitet samtidigt som han inte ber om ursäkt för sig själv. ´Walls´ var ett album som Louis helt enkelt behövde få ur sig, men på det nya materialet har han varit kompromisslös och verkligen utvecklats.

Louis tillkännagav också nyligen en stor UK- och Europa-turné för 2023 och den 2 september kommer han till Stockholm.

2021 kom Louis med i Guinness Rekordbok för att ha slagit rekordet för den mest livestreamade konserten av en manlig soloartist. Louis stod värd för en av de största livessända konserterna 2020; sålde över 160 000 biljetter till fans i över 110 länder och samlade in pengar till flera viktiga välgörenhetsorganisationer och även till turnépersonal som drabbats av pandemin.

Hans miljonsäljande debutalbum som soloartist, ´Walls´, nådde topp 4 i Storbritannien och topp 10 i USA, där Louis även fick priset för bästa låt vid Teen Choice Awards 2019 för ´Two Of Us´ och en iHeart Award för “Bästa Solo Breakout”. Han mottog också ett EMA Award för “Best UK & Ireland Act” 2017, och ´Artist Of The Summer´ i Philadelphia-radiostationen 96.5 TDY:s årliga priser.


INSTAGRAM | FACEBOOK | HEMSIDA | YOUTUBE | SPOTIFY


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad