Menu
Ny släpps hela programmet för Toner på Verandan – Ett samarbete mellan Hôtel Eggers och Kulturaktiebolaget

Ny släpps hela programmet för Toner på Verandan – Ett samarbete mellan Hôtel Eggers och Kulturaktiebolaget

12 maj kl: 10:24

Under sommaren bjuder Hôtel Eggers i samarbete med Kulturaktiebolaget in ett antal artister att spela live på Verandan mitt på Drottningtorget i Göteborg. Med konceptet ”Toner på Verandan” skapas nya musikupplevelser i en historisk och intim miljö. På Eggers Veranda kommer man riktigt nära artisterna och får uppleva intima och genuina musikupplevelser med ett antal otroliga artister. 


Under tisdagen och onsdagen spelade göteborgsonen Timo Räisänen för en fullsatt veranda och nu blir det alltså en fortsättning. Närmast väntar Patrik Isaksson tillsammans med Peter Simson och juli kan man se såväl Caroline af Ugglas som Kristofer Åström och inte minst vara med när Göteborgsorkestern West of Eden tolkar Evert Taube.  


Artister på Toner på Verandan i sommar:
29 juni - Patrik Isaksson & Peter Simson
6 juli - Caroline af Ugglas
13 juli - Kristofer Åström
20 juli - West of eden - Sjunger Evert Taube
27 juli - Mikael Rickfors
3 aug - Marit Bergman
17 aug - Jesper Lindell Band Feat Brunnviks Horns
24 aug - Hemlig artist - (Släpps 27/7)
31 aug - Jon Henrik Fjällgren

Hotelldirektör Jessica Vialleton berättar - ”Regntunga skyar gjorde vad de kunde för att överrösta Timos konsert men hade faktiskt ingen chans. Inne på verandan så spred sig en helt fantastisk värme, glädje och energi. Det blev en helt magisk premiär för vårt nya koncept - Toner på Verandan.”



Göteborg har fått en ny scen och vilken succé det var i tisdags på premiären! Fullsatt och en Timo Räisänen i världsklass. Idag släpper vi hela programmet och vi har samlat några av Sveriges finaste guldkorn till Sveriges finaste hotell. Berättar Björn Lycklig Wallgren på Kulturaktiebolaget

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad