Menu
NY VIDEO. Väntan är över: Isak Danielsons nya video till

NY VIDEO. Väntan är över: Isak Danielsons nya video till "Good Things Come To Those Who Wait" är här

20 jan kl: 10:00

 Fansen har väntat och längtat. Äntligen har Isak Danielsons video haft premiär. 

Via sin helt nydesignade hemsida www.isakdanielson.com hade Isak Danielson igår kväll premiär på videon till sin senaste singeln, storslagna "Good Things Come To Those Who Wait". 

>>> SE VIDEON

Videon är regisserad av Kalle Möller och är inspelad på Södra Teatern i Stockholm. 

"‘Good Things Come To Those Who Wait’ är en av de största låtar jag skrivit. Den handlar om vägen till framgång, om att ta sig dit du vill och vad du är tvungen att offra för att ta dig dit.”

“Good Things Come To Those Who Wait” är skriven och producerad i samarbete med Peter Kvint och släpps den 14 januari. Sedan releasen den 14 januari har singeln streamats snart en kvarts miljon gånger.

>>> LYSSNA

Isak Danielson har släppt tre album, har en överväldigande streamingstatistik med över 250 miljoner streams enbart på Spotify och stadigt 2 miljoner lyssningar per månad. Hans låtar har fått en platina- och tre guldutmärkelser i Sverige: “I’ll Be Waiting”, TikTok-succén “Always” och “I Am Falling In Love” har streamat guld och monstersuccén “Broken” har nått platinatatus. Han har över en kvarts miljon prenumeranter på YouTube och ett stort följe i sociala medier. Ändå känns det fortfarande som att vi bara sett starten på en blomstrande karriär för den unge svenske artisten.

SPOTIFY | FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK | YOUTUBE

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad