Menu
Keya är tillbaka med singeln ”No Offence”

Keya är tillbaka med singeln ”No Offence”

1 okt kl: 07:00

Senast vi hörde Keya var våren 2019 när han släppte låten Sentimental, som var ett nytt melodiöst sound från artisten. Sedan dess har Keya jobbat en hel del i studion och fokuserat på att skriva ny musik, resultatet blev ett flertal låtar som planeras att släppas under 2021. Först ut är singeln No Offence.

Lyssna här: https://Keya.lnk.to/NoOffence

’No offence’ är mitt sätt att säga att jag är här, samtidigt som jag skildrar vad jag anser blivit en slags ny kultur inom kulturen. Min resa, även om den började för länge sedan har tagit en ny vända och jag hoppas att folk med liknande tänk och syn på saker kan känna igen sig och tillsammans bana vägen för en ny kultur med värderingar som innehåller långsiktighet, hållbarhet och autenticitet. För i slutet utav dagen handlar det inte om vem som kommer först, utan vem som orkar längst. – Keya.

No Offence släpps den 1 oktober via Keyas egna nystartade label - GGM (Go Getter Music) och No Offence blir labelns första release. Låten är producerad av Daniel Cvetkovic även känd som artisten och låtskrivaren Lilleman.

Mer om Keya:
För sex år sedan släppte Keya sitt kritikerrosade debutalbum Nyanser av blå som han blev nominerad för i Kategorin Årets Hiphop på Manifestgalan. Våren 2018 släpptes andra albumet - #DÖDVINKEL som producerades av Grammisnominerade Amr Badr. Keya har under åren samarbetat med artister som Mwuana, Cherrie, Gee Dixon, Hasti B och Elias Abbas och släppt flertal hyllade singlar. Utöver musiken startade Keya under 2020 tillsammans med basketspelaren Binta Drammeh ett projekt för barn och ungdomar - Husby Basketball Camp, ett kostnadsfritt basketläger för killar och tjejer i åldrarna 9-19 år. Syftet med projektet är att verka för jämlikhet, integration, hälsa och inkludering. I augusti i år hade de deras andra läger som ägde rum i Husby.

FÖLJ KEYA: Instagram Spotify Youtube

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad