Menu
RAPIKONEN NAS TILL SVERIGE I SOMMAR!

RAPIKONEN NAS TILL SVERIGE I SOMMAR!

21 mar kl: 09:00

NAS är en av hiphophistoriens största namn och en av de viktigaste artisterna i modern tid. Debutalbumet ”Illmatic” från 1994 räknas som ett ikoniskt verk och anses fortfarande av många vara det främsta rapalbum som släppts. Den stilbildande Queensbridge-rapparen är lika aktuell och relevant idag som när karriären tog fart under 90-talet. Vi är otroligt glada att äntligen få välkomna Nas till Sverige igen - live på Fållan i Stockholm den 1 juni 2022.

Special guest för kvällen är ingen mindre än Promoe från svenska Looptroop Rockers.

Biljetter släpps på torsdag den 24 mars klockan 09:00 via LiveNation.se

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar startar den 23 mars klockan 10:00. Bli medlem via LiveNation.se!

’Din favoritrappares favoritrappare’ är ett uttryck som passar in perfekt på Nas. När kritiker och fans listar de främsta rapparna genom tiderna så landar Nas alltid på en topplacering, liksom ”Illmatic” när bästa rapalbum genom tiderna rankas.

Det är en skiva som bröt ny mark och var en stor anledning till att hiphop utvecklades till en genre som sedan tog över världen. ”Illmatic” valdes nyligen in i Amerikanska ”National Recording Registry” för skivor som haft extra stor betydelse i modern kultur - ett av de främsta kvitton man kan få för sitt musikskapande i USA.

Nasir Jones eller Nas har genom åren toppat listor och hyllats för skivor som ”It Was Written”, ”Stillmatic”, Grammy-belönade ”King’s Disease” och uppföljaren ”King’s Disease II” och ”Magic”, båda från 2021.

Det är svårt att inte imponeras av den otroliga karriär Nas haft i snart 30 år. Nas själv kunde nog inte ana som 20-åring i april 1994 när ”Illmatic” släpptes, vad han skulle åstadkomma. Men nu är det 2022 och Nas är onekligen en av rapvärldens allra största giganter. En gigant som vi äntligen får se live i Sverige igen - 1 juni på Fållan i Stockholm. Det lär bli en kväll för historieböckerna..

”Nasty Nas in your area… ’bout to cause mass hysteria…”

Datum 2022
1 juni – Fållan, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps torsdag 24 mars klockan 09:00 via LiveNation.se

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar startar den 23 mars klockan 10:00. Bli medlem via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad