<
Menu
NYZEELÄNDSKA MILD ORANGE AKTUELLA MED NY MUSIK – GÖR SPELNING I SVERIGE!

NYZEELÄNDSKA MILD ORANGE AKTUELLA MED NY MUSIK – GÖR SPELNING I SVERIGE!

13 okt kl: 07:00

Indie- och drömpopbandet Mild Orange är aktuella med singeln ”This Kinda Day” och ger sig nu ut på turné, med start i Sverige! Den 26 januari landar de på Obaren i Stockholm och gör sin första spelning på svensk mark någonsin. Fri entré!

Fyrmannabandet består av barndomsvännerna Josh Mehrtens (sång), Josh Reid (gitarr), Tom Kelk (bas) och Jack Ferguson (trummor). 2018 slog de igenom med singeln “Some Feeling” från debutalbumet "Foreplay" – ett album som fångat lyssnare långt utanför Nya Zeelands gränser, med över 80 miljoner streams globalt.

Trots bandets korta historia har de gjort solospelningar i över 20 länder i Europa, delat samma festivalscen som The Strokes och spelat för utsålda hus runtom i Nya Zeeland.

Till sin mjuka och drömska pop har bandet även producerat innovativa musikvideos som nått miljontals tittare på YouTube, som exempelvis “Freak In Me” och “Making Things”, låtar som båda förekommer på bandets senaste album “Mild Orange” från 2020.

I en intervju berättar Mild Orange att färgen orange symboliserar värme, glädje och optimism – något de vill förmedla i sina låtar. Vi ser fram emot att få värmas av deras musik på Obaren i Stockholm i vinter! Fri entré!

Datum
26 januari – Obaren, Stockholm

Fri entré


Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Källa

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Tillbaka Sök

Välj stad