Menu
ONLY THE POETS ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE I VÅR

ONLY THE POETS ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE I VÅR

18 sep kl: 18:06

Brittiska Only The Poets har på kort tid etablerat sig som ett av Europas mest spännande och snabbast växande band. Aktuella med låtarna ”Looking At You”, ”JUMP!” och ”Even Hell” är bandet nu redo att återvända till Sverige och Stockholm! Missa inte Only The Poets på Fryshuset den 3 april!

Biljetter släpps fredag 29 september klockan 10:00 via LiveNation.se

Only The Poets resa har varit minst sagt imponerande, från små pubscener till stora arenor har deras inkluderande inställning skapat en lojal fanskara. Bandet, som ännu inte har släppt sitt första album, har samlat på sig miljontals streams över hela världen via sin katalog av demos och bandets självutgivna EP ”Our Time”.

Gruppen har sedan starten influerats av föräldrarnas skivsamlingar, och deras musik är fylld med råa känslor och storslagna melodier. Även om influenser som The Cure och brittisk indiemusik från 90-talet spelat en stor roll i deras sound, har artister som Freddie Mercury och Elton John visat dem kraften i att sjunga tillsammans med en publik.

Förra året var Only The Poets förband till Louis Tomlinson på ett helt slutsålt Fryshuset och vi är därför extra glada att de återvänder nästa år! Boka in 3 april i kalendern redan nu!

Datum 2024
3 april - Fryshuset, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps fredag 29 september klockan 10:00 via LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad