Menu
Oscar Ahlgren släpper EPn

Oscar Ahlgren släpper EPn "Break up make up" och gör sin första livespelning på Debaser/Bar Brooklyn ikväll

5 nov kl: 07:30

Efter att i fjol släppt både en EP och ett debutalbumet "Decemberbarn" är Oscar Ahlgren tillbaka med sitt tredje projekt, EPn ”Break up make up”. Sex spår som släpps i synk med att Oscar äntligen gör sin första riktiga livespelning på Debaser Bar Brooklyn ikväll efter att ha debuterat som artist under 2020. Konserten är öppen och gratis för allmänheten och det går att osa till spelningen här.

Lyssna på "Break up make up"

”Break up make up är som ett avslut för mig, det här är min sammanfattning av vad jag känt det senaste året. EPn består av känslor jag aldrig mer vill känna igen men som jag är glad att jag har gått igenom. En läkande process som äntligen når sitt slut”, säger Oscar själv om sitt nya släpp.

Oscar Ahlgren är en 18-årig ung sångare, rappare och ny artist från Hässelby i Stockholm som gör tidlös svensk pop/rap. I slutet av 2019 så började Oscar samarbeta med producenterna och låtskrivarna bakom ”Södra Station” och ”Lokal”. Oscars musikintresset började redan i pojkrummet hemma i Hässelby som liten när redline-vågen med bland annat Dani M tog sig fart. Medan Oscars klasskamrater satt i skolbänken var han hemma och gjorde musik. Uppväxten har kantats av utmaningar och svårigheter i skolan och hemmen har varit många. Oscars bakgrund gjorde att han hoppade av skolan som 15-åring för att istället kunna satsa helhjärtat på musiken med höga mål i sikte. Rotlösheten som hans uppväxt präglats av skildrar Oscar i sina texter på ett rått och ärligt sätt.

Följ Oscar Ahlgren: Instgram Facebook

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad