Menu
P-Floyd gör stor turné

P-Floyd gör stor turné

13 aug kl: 10:00

Det svenska Pink Floyd-hyllningsbandet P-Floyd kommer i vinter och vår att göra en stor turné med inte mindre än 11 spelningar runt om i Sverige.

P-Floyd bildades 1993 av kapellmästaren och gitarristen Jan Stumsner. De anses vara ett av världens främsta konceptband och behandlar supergruppen Pink Floyds musikaliska arv som vore det deras eget, aldrig rädda för förnyelse. Med varsamma och kärleksfulla händer tolkar de musiken som de älskar. Genom att ständigt utvecklas själva håller de musiken levande och vital, och med sina magnifika ljus-och ljudproduktioner utlovas en gåshudsframkallande upplevelse utöver det vanliga.

Under sina snart 20 år som band har P-Floyd spelat för utsålda konserthus i Sverige och Norden, och även fyllt den mytomspunna jättearenan Dalhalla vid flera tillfällen. De senaste konserterna i Dalhalla, 2014, renderade dem det ärofyllda priset för årets konsert på Dalecarlia Music Awards. Det är ingen tvekan om att P-Floyd fyller ett stort behov hos de som alltjämt älskar Pink Floyd, och som inte kan se dem turnera längre. Här får man sitt lystmäte både vad gäller det visuella och det musikaliska, och det som skiljer P-Floyd från andra tributeband, är att man dessutom överraskar sin publik med moderna och nyskapande tolkningar, samtidigt som man behåller själen och essensen i låtskatten som gjorde Pink Floyd till ett av musikhistoriens största och mest inflytesrika band.

Biljetter till konserterna finns tillgängliga på www.tadc.se.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad