Stäng reklam
Menu
Chayce Beckham [US] till Sverige i vår!

Chayce Beckham [US] till Sverige i vår!

23 okt kl: 17:15

Chayce Beckham, vinnaren av American Idol 2021, har snabbt blivit en stigande stjärna inom countrymusiken. Med sin råa, ärliga stil och låtar som ’23’ har han berört miljontals fans. Nu är han aktuell med debutalbumet ’Bad for Me’ och kommer till Nalen i Stockholm den 12 mars 2025 för en efterlängtad spelning – med den amerikanska countrysångaren Drew Baldridge som support.

Biljettsläpp fredag 25 oktober kl. 10:00 via Luger.se

Det har gått tre år sedan Chayce Beckham vann American Idol – den första att vinna genom att sjunga sina egna låtar. Sedan dess har han fortsatt följa sin kreativa väg. Hans halvbiografiska hitlåten ’23’ har i skrivande stund strömmats över 406 miljoner gånger och närmar sig toppen på Country-radion. Denna råa och ärliga ballad utgör grunden för hans debutalbum Bad for Me där Beckham utforskar teman som personliga laster, skuld och relationer.

Albumet, producerat av Bart Butler och inspelat med ett A-list-team av musiker, fångar den genuina känslan från Beckhams liveframträdanden. Med influenser från legender som Johnny Cash och Kris Kristofferson balanserar skivan country, rock och blues. Låtar som Devil I’ve Been och Drink You Off My Mind speglar Beckhams kamp med sitt förflutna, medan andra spår som Bad for Me och Everything I Need visar hans tacksamhet för livet och viljan att kämpa vidare.

Beckham beskriver albumet som en personlig reflektion och hoppas att lyssnarna ska känna något av det han uttrycker genom sin musik. Den 12 mars 2025 kommer Chayce Beckham till Nalen i Stockholm för att för första gången möta sina svenska fans.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad