Menu
Petter släpper ny singel tillsammans med GAMMAL

Petter släpper ny singel tillsammans med GAMMAL

4 mar kl: 07:00


Året kunde inte börja bättre för Petter!


Petter släpper nya singeln Hundratusen idag och har redan legat 2:a i Sverige på Spotify med en annan låt!


För några veckor sen startade Petter sitt Tik Tok konto och bara några dagar senare låg han 2:a i Sverige på Spotify´s top 50 över de mest spelade låtarna i vårt land! Men det var inte med en ny låt utan med en 11 år gammal remix gjord av producenten Kyaal på Petters stora hit Längesen där Veronica Maggio medverkade. Ingen kan riktigt förklara den enorma kraft som finns på Tik Tok. Den enda vi vet är att det är användarna själva som bestämmer vad som funkar och vad som inte funkar.


Idag släpper Petter sin nya singel Hundratusen tillsammans med GAMMAL som består av Peg Parnevik och Pontus Kalm. GAMMAL som är kända för sin fantastiska musik som präglas av poetiska texter på en matta av moderna poptoner. Låten är också producerad av Pontus Kalm. 


Lyssna här!


Omslaget till singeln är en tavla som Petter själv har målat.


2022 kommer vara ett år fyllt av ny musik från Petter. Hundratusen är första släppet från hans kommande album som släpps i höst. Fler singlar kommer att komma under vår och sommar samt att Petter kommer också åka ut på en lång turné tillsammans med Magnus Uggla och Miss Li. Där emellan kommer han också hinna med en del egna konserter.


Följ Petter på:


Tik Tok


Spotify


Instagram


Facebook



Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad