Menu
PIERRE BOURNE GER SPELNING I SVERIGE I HÖST

PIERRE BOURNE GER SPELNING I SVERIGE I HÖST

19 jul kl: 18:00

På sitt senaste mixtape ’The Life of Pi’erre 5’ visar superproducenten Pi’erre Bourne att han är lika enastående på att rappa som han är på att skapa färgstark trap och sållar sig därmed till en exklusiv skara artister. Den 6 november kommer Pi’erre Bourne till Fryshuset i Stockholm! Biljettsläpp fredagen den 22 juli klockan 18.00 via LiveNation.se.

Det var efter att ha producerat Playboi Cartis genombrottshit ’Magnolia’ 2017 som världen fick upp ögonen för Pi’erre Bourne. Efter det har livet inte varit sig likt för supertalangen från New York. Hans tag ”Yo Pierre, you wanna come out here?” blev en internet-meme och på meritlistan står numera samarbeten med rojaliteter som 6ixnine, Travis Scott, XXX Tentaction, Lil Yachty, 21 Savage och Kanye West. Men precis som Kanye West så är Pi’erre Bourne lika mycket en rappare som han är en producent. På sitt senaste mixtape ’The Life of Pi’erre 5’, det femte släppte i den hyllade serien, rappar och sjunger Bourne bättre än någonsin över sina patenterat atmosfäriska trap-beats. Och om tonvikten tidigare legat på hans förtjänster som producent så tyder allt på att vågskålen nu kommer att balanseras.

Datum 2022
6 november – Fryshuset, Stockholm. Dörrar kl 18.00, start kl 19.00.

Biljetter
Biljettsläpp fredagen den 22 juli klockan 18.00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press(Snabel)livenation.se.

Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad