Menu
POPCAAN ÅKER UT PÅ EUROPATURNÉ - ETT STOPP I SVERIGE I VÅR

POPCAAN ÅKER UT PÅ EUROPATURNÉ - ETT STOPP I SVERIGE I VÅR

14 mar kl: 17:00

Popcaan åker ut på Europaturné i vår i samband med hans senaste album Great Is He. Det blir första gången som Dancehall-artisten kommer att framföra sitt sprillans nya album live! Producerad av Live Nation, består turnén av 13 stopp runt om i Europa. Den 18 maj välkomnar vi Popcaan till Berns!

Biljetter släpps på fredag den 17 mars klockan 10:00 via LiveNation.se

Torsdag 16 mars klockan 10:00 startar förköpserbjudandet för alla medlemmar på LiveNation.se. Tillgängligt till och med ordinarie biljettsläpp. Bli medlem via LiveNation.se!

Det här blir första gången som Popcaan kommer att framföra sitt nya album live. Albumet, Great Is He, innehåller hitlåtar som We Caa Done med Drake, Aboboyaa med Burna Boy och titelspåret Great Is He. Albumet Great Is He följer upp 2020 års Fixtape. Sedan dess har han samarbetat med Dre Skull och Mr Eazi på låten Sekkle & Pop och släppt flera sololåtar, inklusive Next to Me och Skeleton Cartier.

Popcaan har hyllats globalt för sin unika blandning av reggae och Dancehall sounds. Genom sociala medier och klubbar har hans popularitet växt snabbt och har är nu uppe i över 1 miljard streams och 3,3 miljoner följare på sociala medier. Hans kritikerrosade debutalbum Where We Come From från 2014 nominerades samma år till MOBO Awards i kategorin Best Raggae Act.

Som en av de mest framgångsrika dancehall-artisterna har Popcaan skapat sig ett namn för sig själv, med samarbeten med några av de största namnen i en mängd olika genrer. Från Drake och Jame xx till Pusha T, Giggs och Matoma, såväl som Wale, Gorillaz och Davido, har Popcaan visat dancehall musikens enorma inflytande.


Datum 2023
18 maj - Berns, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps på fredag 17 mars klockan 10:00 via LiveNation.se

Förköpserbjudande för alla medlemmar på LiveNation.se startar torsdag 16 mars klockan 10:00 och är tillgängligt till ordinarie biljettsläpp. Bli medlem via LiveNation.se!


Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).


Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.


Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad