Menu
POPUNDRET DAGNY TILL SVERIGE I DECEMBER – GÖR TVÅ KONSERTER MED PAULA JIVÉN

POPUNDRET DAGNY TILL SVERIGE I DECEMBER – GÖR TVÅ KONSERTER MED PAULA JIVÉN

22 sep kl: 11:22

I våras åkte Dagny på sverigeturné med Miriam Bryant och i slutet av juni såg vi henne på Gröna Lund. Sommaren har sedan varit fullmatad av festivalspelningar hemma i Norge och ute i Europa. I början av december återvänder Dagny till Sverige för två konserter och med sig har hon Sveriges nya poplöfte Paula Jivén.

Biljetter släpps imorgon den 23 september kl 9.00 via LiveNation.se

Dagny har gett oss låtar som ’Love You Like That’, Drink About’’ och ’Somebody’ och har samarbetat med internationella storheter som Steve Aoki och Katy Perry. I Norge är hon en av de största popstjärnorna med multipla nomineringar och flera utsålda konserter i bagaget. Dagny visar gång på gång att hon är en av Nordens mest spännande liveakter genom sina energiska framträdanden.

Nu har Dagny även börjat ta mark på den svenska popscenen och efter ett flertal hyllade supportframträdanden är det äntligen dags för Dagnys två största, egna konserter i Sverige.

Paula Jivén har haft ett intensivt år. Efter debuten i oktober 2021 blev hon utsedd till Framtidens Artist på P3 i april 2022. Nu har Paula Jivén släppt debut- EP och spelas flitigt på P3 och radio i flertalet länder. Under sommaren hördes Paula Jivén från flera festivalscener runt om i landet, däribland Way Out West och Popaganda.

Den 7 och 8 december får vi se två av popscenens hetaste namn inta Pustervik och Debaser. Biljetter släpps kl 09.00 imorgon via LiveNation.se.

Datum:
7 december – Pustervik, Göteborg
8 december – Debaser, Stockholm

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad