Menu
Potter Payper åker ut på turné – ett stopp i Sverige

Potter Payper åker ut på turné – ett stopp i Sverige

20 nov kl: 18:00

Potter Payper, en framstående artist inom brittisk rap, har tagit steget från inflytelserika mixtapes till att samarbeta med artister som Ed Sheeran och Snoop Dogg, vilket tydligt visar på hans mångsidighet. Hans låt ´Gangsteritus´ inkluderades i Netflix-serien ´Top Boy´ och nådde plats 12 på UK-listorna, vilket ytterligare stärkte hans framgång. Nu ger sig Potter Payper ut på sin efterlängtade turné ”Filthy Free” och gör ett stopp i Sverige för att inta scenen på Debaser den 12 mars 2024. Det här är en upplevelse du verkligen inte vill missa.

Biljettsläpp fredag 24 november 10:00 via LiveNation.se!

Potter Paypers musikaliska resa präglas av både utmaningar och framgångar. Efter mer än tio år släppte han sitt första album, ´REAL BACK IN STYLE,´ i maj 2023, som sålde över 10 000 exemplar den första veckan. Det 15-spåriga projektet, med låtar som ´Corner Boy´, ´Multifaceted´ och ´Blame Brexit´, visar tydligt hans dedikation och styrka. Det ger en öppen inblick i hans artistiska utveckling och livsresa, fylld av uppoffringar, förluster och till sist försoning.

När Potter firar tio år sedan sitt inflytelserika mixtape ´Training Day´ har hans karriär varit enastående. Från kraftfulla freestyles till framgångsrika mixtapes som ´Training Day 3´ och det uppskattade ´Thanks For Waiting´ har han ständigt höjt ribban inom brittisk rap.

Potters samarbeten sträcker sig bortom rapscenen, och han har arbetat med artister som Ed Sheeran och Snoop Dogg. Han har även deltagit i olika projekt, inklusive ett samarbete med BBC Sounds och en kväll med författaren Robert Greene. Hans debut på Glastonbury Festival bekräftade ytterligare hans unika och mångsidiga konstnärskap.

Datum 2024
12 mars – Debaser, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp fredag 24 november klockan 10:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad