Menu
Pånyttfödda HON undrar Vad har du gjort?

Pånyttfödda HON undrar Vad har du gjort?

25 feb kl: 07:15

Artisten och låtskrivaren HON är tillbaka i en helt ny tappning med låten “Vad har du gjort”. En värmande och omedelbar poplåt som handlar om att inte längre vänta på livet och precis som i trailern till låten så har gamla HON dött och nya HON återuppstått.

Lyssna här: Vad Har Du Gjort

Se trailer här: Vad Har Du Gjort

“För ett tag sen fick en närstående till mig veta att hon var sjuk och bara hade några få månader kvar att leva. Hon ångrade allt hon velat men inte vågat göra och önskade att hon kunde leva om sitt liv. Två veckor efter att hon gått bort tatuerade jag in ordet “NU” och bestämde mig för att, kanske just pga att livet och döden är så orättvist att sluta leva sen - börja leva nu. Tyvärr lättare sagt än gjort. Hursomhelst, sedan dess har livet fått 1000 nya färger som ibland skiner starkare än solen och skapar låtar som Vad har du gjort. Jag är både lyckligare och stoltare över den än jag någonsin varit tidigare.”

“Vad har du gjort” är skriven av HON och producerad av Fredrik Lundström. Det är första låten ut på hennes kommande debutalbum.

Våren 2020 debuterade HON med singeln ”Rör mig som du” och har sedan dess både hunnit släppa 9 singlar och en EP, sålt guld och idag spelats 20 miljoner gånger på Spotify. HON har bland annat samarbetat med artister som Myra Granberg och Alex Järvi och själv stått som producent bakom flera av hennes låtar.

Bakom HON står låtskrivaren Mikaela Mohlin som skriver låtar både för den internationella och svenska popscenen. Mikaela står som låtskrivare bakom ett 30-tal släppta låtar och har bland annat jobbat med artister som Victor Leksell, Myra Granberg, Nause, BUNT och Elliphant.


Följ HON på:

Spotify

Tik Tok

Instagram

Facebook

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad