Menu
Quinn XCII [US] till Sverige i vår!

Quinn XCII [US] till Sverige i vår!

21 nov kl: 10:55

”Pronunced 92”. Så lyder den kortfattade diskografin på Quinn XCII:s Spotify och för alla oss som har svårt att tyda romerska siffror så är informationen välkommen. Med uttalet är avklarat kan vi fokusera på viktigare saker. Som att Quinn XCII med sin livsbejakande mix av indiepop, rapsång, oförglömliga hookar och R&B förmodligen är Detroits mest serotonin-höjande artist. Eller att Quinn XCII är en fantastisk historieberättare – något som blivit alltmer sällsynt inom samtida popmusik. I hans ordrika berättelser tar han lyssnaren på vindlande resor mellan sorg och upplyftande hoppfullhet. Som i fanfavoriten ’Stay Next To Me’ där han tillsammans med Chelsea Cutler skildrar ett par som tävlar i att avsky festen de befinner sig på. Eller varför inte den färgstarka ungdomsskildringen i ’Another Day in Paradise’.

Den 11 mars kommer det certifierade glädjepillret Quinn XCII till Debaser för att göra Stockholm till en lite varmare plats. Biljettsläpp fredag 25 november klockan 10.00 via Luger.se!

Quincy XCII har släppt musik sedan 2015 då den hyllade debut EP:n ’Change of Scenery’ släpptes. En skiva som i nuläget har hundratals miljoner streams. 2017 var det dags för debutalbumet ’The Story of Us’ som innehåller jättehits som ’Straightjacket’ och ’Flare Guns’ och 2019 kom ’From Michigan With Love’. Packad med hits som ’Stacy’ släppte Quincy 2020 den nostalgiska ’A Letter To My Self’ och 2021 var det återigen dags då albumet ’Change of Scenery II’ såg dagens ljus. Sedan dess har den hyperproduktiva stjärnan släppt ett flertal singlar från sitt kommande album där Big Sean-samarbetet ’Common’ är det senaste.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad