Menu
ISON & FILLE GER TRE JUBILEUMSKONSERTER 2025

ISON & FILLE GER TRE JUBILEUMSKONSERTER 2025

24 sep kl: 09:55

Ison & Fille, vars namn blivit synonymt med svensk hiphop, åker ut på tre jubileumskonserter i början av 2025. Under tre kvällar bjuds fansen in till en musikalisk resa genom duons banbrytande karriär. Från låtarna som definierade en hel generation, till det nyare materialet som visar upp Ison & Filles självklara plats på den svenska musikscenen. Spelningarna blir den ultimata hyllningen till då, nu och allt som väntar.

Länge leve Ison & Fille.

Datum
Fredag 17 januari – Pustervik, Göteborg
Lördag 18 januari – Slagthuset, Malmö
Lördag 25 januari – Cirkus, Stockholm

Biljetter släpps den 26 september klockan 10:00 via LiveNation.se
Som medlem på LiveNation.se får du tillgång till ett förköpserbjudande som startar 25 september klockan 10:00

”De här jubileumsspelningarna är något vi verkligen ser fram emot att göra för att visa vår tacksamhet till hela vår publik, gamla som unga, och tillsammans fira tre decenniers musik under tre kvällar. För alla som varit med oss sen dag ett och för alla som joinat oss på vägen. Vi ser fram emot att göra detta till något av det fetaste vi gjort!” - Ison & Fille

Få artister har format eller haft ett lika stort inflytande på svensk hiphop som Ison & Fille. Sedan debutalbumet “Vår sida av stan” från 2002 har duon satt en omätbar prägel på svensk musik. På deras sex kritikerrosade fullängdsalbum hittar vi tidlösa klassiker som skrivit in sig i den svenska musikhistorien, bland annat “Stationen”, “Jag skrattar idag”, “När vi glider” och “Länge leve vi”.

Över 20 år har gått sedan debuten då Ison & Fille cementerade sitt namn som en av pelarna för svensk musik. Under åren har de turnerat över hela landet, samlat på sig två prestigefyllda P3-Guld utmärkelser och blivit Grammisnominerade inte mindre än åtta gånger.

Ison & Fille har synts och hörts regelbundet i TV och radio, både tillsammans och själva. Ison har varit programledare i P3 Sveriges Radio, bland annat i Morgonpasset. Fille har synts både i TV, på scen och i bokform med sin populära humorkaraktär Lilla Al-Fadji.

Ison & Fille spelar just nu in ny musik som släpps inom snar framtid.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad