Menu
RIVAL SONS TILL SVERIGE FÖR TVÅ KONSERTER!

RIVAL SONS TILL SVERIGE FÖR TVÅ KONSERTER!

23 mar kl: 10:32

Det dubbelt Grammy-nominerade återvänder äntligen till Europa igen! Sedan bandet slog igenom 2009 har bandet från Kalifornien förnyat och förfinat rockmusiken med bandets unika stil och grooviga blues rock. Bandet har turnerat med Black Sabbath, The Rolling Stones, Aerosmith, Lenny Kravitz och har på egna turnéer spelat för fulla hus runt om i världen!

6 juni kommer bandet till KB i Malmö och 7 juni till Pustervik i Göteborg!

Biljetter släpps fredag 25 mars kl. 11.00 via LiveNation.se

Senaste albumet från Rival Sons, ”FERAL ROOTS”, genererade en nominering till Grammy Awards 2020 för ”Best Rock Album” och singeln ”Too Bad” nominerades till ”Best Rock Performance”. Albumet bröt ny mark för bandet som nu tagit nästa steg i karriären.

Bandet hyllades sedan av Billboard Magazine, The Rolling Stone Magazine. De spelade live på The Late Late Show with James Corden och bandet förkroppsligar vad ett modern rockband borde vara. Rival Sons ÄR hela paketet. Och äntligen får vi se bandet live i Sverige igen!

Datum 2022
6 juni - KB, Malmö
7 juni - Pustervik, Göteborg

Biljetter
Biljetter släpps fredag 25 mars kl. 11.00

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad