Stäng reklam
Menu
MIKE återvänder till Sverige - intar Bar Brooklyn

MIKE återvänder till Sverige - intar Bar Brooklyn

21 okt kl: 12:30

MIKE har tagit stora kliv sedan sin tid i New Yorks underground-hiphopscen med kollektivet [sLUms], som bildades 2015. Sedan dess har han släppt flera hyllade album, fått Pitchforks prestigefulla "Bästa nya musik"-utmärkelse vid två tillfällen, och turnerat med namn som Blood Orange, Earl Sweatshirt och Freddie Gibbs. Efter en framgångsrik spelning i Sverige i våras, återvänder MIKE nu till Stockholm och Bar Brooklyn den 14 mars 2024.

Biljettsläpp onsdag 23 oktober 10:00 via LiveNation.se!

MIKE, en 24-årig artist från New York, betraktas som en vis och reflekterande själ, vilket genomsyrar hans musik. Han är känd för sina introspektiva texter som utforskar teman som sorg, familj och identitet. På sitt senaste album, Pinball, tar MIKE ytterligare ett konstnärligt kliv framåt, med låtar som "Two Door," "Skurrr" och "On God."

Från att ha gjort sig ett namn inom underground-hiphopscenen med kollektivet [sLUms], har MIKE blivit en internationellt hyllad artist. Med flera kritikerrosade album i bagaget befäster Pinball hans position som en ledande figur inom den nya hiphopvågen och sprider hans unika stil till en bredare publik. Under namnet dj blackpower är han också aktiv som producent och värd för IFE Radio. För närvarande är MIKE aktuell med sin senaste singel "pieces of a dream", som har fått fina recensioner.

Datum 2025

14 mars – Bar Brooklyn, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp onsdag 23 oktober klockan 10:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad