Stäng reklam
Menu
ROXETTE IN CONCERT TILL GÖTEBORG OCH HALMSTAD SOMMAREN 2025

ROXETTE IN CONCERT TILL GÖTEBORG OCH HALMSTAD SOMMAREN 2025

15 okt kl: 11:00

Under 2016 genomförde Roxette vad vi trodde skulle bli de sista konserterna någonsin. Nu, nästan ett decennium senare, tar duons frontman, låtskrivare och grundare Per Gessle med samlingen av världsomspännande hits ut på vägarna igen. Turnén, som får sällskap av Lena Philipsson, har redan släppt flera datum i Sydafrika, Australien och Europa under 2025 och nu står det klart att det blir två konserter i Sverige nästa sommar!

Fredag 25 juli – Trädgårdsföreningen, Göteborg
Lördag 26 juli – Brottet, Halmstad

Biljetter släpps den 18 oktober klockan 11:00 via LiveNation.se
I Sverige har Mastercard-användare tillgång till förköpsbiljetter från 16 oktober 11:00, förköpserbjudandet är tillgängligt i 48 timmar. Besök www.priceless.com/music för mer information.

Det är snart fem år sedan Roxette förlorade Marie Fredriksson i cancer. En förödande förlust som lämnade både familj, vänner och fans i sorg.??

Men deras musikaliska arv har fortsatt att blomstra, med låtar som ständigt streamas, spelas och uppskattas av såväl gamla som nya lyssnare över hela världen.??

Under 2025 kommer deras enorma låtskatt, skapad av Per Gessle, att återupplivas när han tar med Roxette-bandet ut på scen för att göra det han älskar allra mest; framföra sina låtar live inför en dedikerad publik.?

Under turnén kommer sångerskan Lena Philipsson, som tidigare i år släppte singeln “Sällskapssjuk” tillsammans med Per, att följa med på samtliga datum. ”Sällskapssjuk” är titelspåret på Pers kommande album som släpps i slutet av oktober.

“2025 blir ett stort Roxette-år! Först Sydafrika och Australien på vårkanten och sedan en Europa-sväng på sommaren. Och att få spela på hemmaplan, på västkusten i Sverige, känns såklart extra fantastiskt. Lena och jag och hela gänget kommer att vara på topp. Syns där!” - Per Gessle

Bandet kommer att bestå av Christoffer Lundquist, Magnus Börjeson, Magnus ”Norpan” Eriksson, Dea Norberg samt original Roxette ikonerna Clarence Öfwerman och Jonas Isacsson.

Datum 2025
Fredag 25 juli – Trädgårdsföreningen, Göteborg
Lördag 26 juli – Brottet, Halmstad

Biljetter
Biljetter släpps den 18 oktober klockan 11:00 via LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass?
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.?
?
Fotopass-ansökan görs via?photorequest.livenation.se?(notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på?livenation.se.?

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad