Menu
SANNE SALOMONSEN INLEDER 2024 MED TURNÉN MUSIC & STORIES

SANNE SALOMONSEN INLEDER 2024 MED TURNÉN MUSIC & STORIES

14 nov kl: 10:17

I det senaste avsnittet av Så Mycket Bättre gjorde Sanne Salomonsen entré på Grå Gåsen och gav oss sin tolkning av Eagle Eye Cherrys ”I Like It”. Nu släpps datumen till hennes egna Sverigeturné som har premiär i början av februari 2024.

Biljetter släpps på fredag den 17/11 kl 09.00 via LiveNation.se.

Sanne Salomonsen är en av de absolut främsta rocksångerskorna Norden någonsin skådat. Under decennier har hon ruskat om oss alla med sin musik sin superkraft.

Redan som 11-åring startade hon sitt första band och bara några år senare gjorde hon musikaldebut i rollen som Sheilia i musikalen Hair. År 1988 kom det stora genombrottet, även i Sverige, då hon nådde enorma framgångar med låten ”Den jag elsker”, en låt som belönade henne med en Grammis. Därefter rymmer karriären det mesta; mängder av hits både i Sverige och Danmark men också otaliga långfilmer och omfattande live-turnéer.

Sanne ser sig själv som svenskofil och känner sig delvis som svensk. Hon har länge väntat på rätt läge att möta den svenska publiken igen. Sommaren 2023 skulle det ske då hon medverkade för första gången som gäst i Sommar i P1. Mottagandet var varmt och hyllningarna många. I samband med skapandet av radioprogrammet uppstod idén om att åka på Sverigeturné. En turné som förenar musik och berättelser; Sanne Salomonsen - Music & Stories har premiär i februari 2024.

Biljetter till turnén släpps nu på fredag kl 09.00 via Live.Nation.se.

Datum:
8 februari – Göteborgs Konserthus
9 februari – Slagthuset, Malmö
10 februari – Sea U, Helsingborg
11 februari – Vara Konserthus
17 februari – Katalin and All That Jazz, Uppsala
18 februari – Halmstad Teater
28 februari – Göta Lejon, Stockholm
1 mars – Karlskrona Konserthus
2 mars – Gummifabriken, Värnamo

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad