Menu
Sarkodie åker ut på världsturné – ett stopp i Sverige!

Sarkodie åker ut på världsturné – ett stopp i Sverige!

31 mar kl: 19:00

Som en del av sin ”Jamz World tour” är det dags för en av de största hiphop-artisterna i Ghana att inta scenen på Nalen i Stockholm den 30 maj - vi talar naturligtvis om ingen annan än Sarkodie! Med en karriär som sträcker sig över två decennier har Sarkodie cementerat sin plats som en av de mest inflytelserika och respekterade artisterna i hela Afrika. Hans liveframträdanden är kända för att vara en explosiv kombination av rå energi och skicklig musikalitet, och hans fans kan förvänta sig inget annat än det bästa. Gör dig redo för en oförglömlig kväll med en av Afrikas största stjärnor!

Biljetter släpps på onsdag den 5 april klockan 11:00 via LiveNation.se!

Sarkodie är en av de mest framgångsrika hiphop-artisterna i Ghana och Afrika som helhet. Han debuterade 2009 med albumet "Makye" och har sedan dess släppt flera prisbelönta album, inklusive "Mary" och "Highest". Sarkodie är känd för sin skickliga rappning, djupa texter och engagerande liveframträdanden. Han har vunnit flera priser, inklusive BET Awards och MTV Africa Music Awards, och har samarbetat med internationella artister som Ace Hood, Fuse ODG och Runtown. Sarkodie är en av de främsta förespråkarna för afrikansk musik och kultur, och hans inflytande sträcker sig långt bortom musikvärlden.

Sarkodies engagemang för samhällsfrågor har varit en stor del av hans liv och karriär. The Sarkodie Foundation grundades 2013 och syftar till att förbättra livet för människor i Ghana genom att fokusera på utbildning, hälsa och kulturellt utbyte. Sarkodies engagemang för samhällsfrågor har gjort honom till en älskad och respekterad person i Ghana och i hela Afrika. Hans arbete med The Sarkodie Foundation och andra organisationer har haft en positiv inverkan på många människors liv och han fortsätter att inspirera andra att engagera sig för att förbättra samhället.

Datum 2023
30 maj - Nalen, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps på onsdag 5 april klockan 10:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad