Menu
Shout Out Louds spelar i Stockholm den 17 mars 2022

Shout Out Louds spelar i Stockholm den 17 mars 2022

11 okt kl: 08:00

Ett av Sveriges mest etablerade indie-band Shout Out Louds är tillbaka med ny musik för första gången på fyra år. Den senaste singeln, As Far Away As Possible, är det första smakprovet från det kommande albumet House som landar i februari 2022. I vinter ger de sig ut på Europa-turné, med stopp i Stockholm (Fållan) den 17 mars. Biljetter ute nu! 

Bandet var en av headlineakterna på festivalen Popaganda på Fållan i Stockholm. I februari 2022 landar bandets sjätte fullängdsalbum House och kort därefter går startskottet för en omfattande Europaturné med start i Hamburg den 27 februari. Idag släpps biljetterna till spelningen i Stockholm. 

Det svenska musikundret har under många år skämt bort fans över hela världen med popmusik i framkant, något Shout Out Louds kan ta åt sig en stor del av äran för. Bandet har på många sätt varit tongivande för den svenska indie-scenen under hela 00-talet. Under de senaste 20 åren har de regelbundet turnerat både i USA, Europa och stora delar av övriga världen. Turnerat mestadels som headliner, men också tillsammans med internationella akter som The Strokes, Kings of Leon och Depeche Mode. De även spelat på flera av de största festivalerna i världen bl a två gånger på amerikanska Coachella festivalen samt uppträtt på både Jay Lenos och David Lettermans TV-shows. Shout Out Louds släppte sitt debutalbum Howl Howl Gaff Gaff 2003.

Datum: 

27 februari Hamburg - Gruenspan

28 februari Berlin - Festsal Kreuzberg 

1 mars Cologne - Gloria 

2 mars Darmstadt - Centralstation 

3 mars Dresden -  Beatpol

4 mars Wien - Arena

5 mars Munchen - Freiheitshalle 

6 mars Hannover - MusikZentrum

17 mars Stocholm - Fållan 

18 mars Uppsala - Katalin And All That Jazz

19 mars Göteborg - Pustervik

25 mars Malmö - Plan B

26 mars Örebro - Frimis Salonger

1 april Kalmar - Söderport

2 april Linköping - Platens Bar

Biljetter och information hittar ni på: luger.se/shout-out-louds 

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad