Menu
SHOW. Frank Martini tar med sig 20-talshowen ”Party of The Century” på turné i höst

SHOW. Frank Martini tar med sig 20-talshowen ”Party of The Century” på turné i höst

6 sep kl: 09:00

Vem är Frank Martini?

Frank Martini är det nya 20-talets Jay Gatsby – en person som aldrig får nog av livets goda! Han älskar gränslöst och alltid med ett leende. Det finns ingen fest som är för stor, inget guld som glittrar för mycket, ingen kaviar som är för dyr och det går alltid att dricka ytterligare ett glas iskall champagne-.

Frank Martini lever 20-talets glada dagar fullt ut, omger sig med färgstarka kvinnor och tänjer på alla gränser, men alltid med respekt för dagens värderingar.

Alla behöver glitter, glamour, fjädrar, musik och cirkus för att lysa upp livet och få en paus från den grå vardagen och det är precis det som Frank Martini är. Som han själv brukar säga ”Det var kanske inte bättre förr men det var fan så mycket snyggare och man behöver inte fly vardagen om man gör den till en fest.”

Frank Martini och hans ”Party of The Century” är, förutom att vara Skandinaviens största turnérande Gatsby-show, en fantastiskt festlig, folklig, musikalisk glädjespridare med en oefterhärmlig energi! 100-årsjubilerande 1920-talet var en tid av gränslös fest och glädje men också starkt influerad av kvinnors frigörelse (med bl a kvinnlig rösträtt i Sverige och de fem första kvinnorna i Riksdagen 1922), ett helt nytt mode och en ny typ av musik och dans i form av Hot Jazz och Charleston. Allt detta har Frank Martini tagit fasta på och skapat en tidlös och oförglömlig show med extra allt och lite till.

Vill man beskriva musiken skulle man kunna kalla den 20-talshits, både från det gamla och det nya 20-talet. Det är en blandning av 100-åriga låtar som ”Sing Sing Sing” och ”Puttin´ on the Ritz” och moderna låtar i 1920-talstappning. Allt i Franks unika stil, med en glödande energi och ett fantastiskt showmanship.

Efter förra årets utsålda turné är det nu dags för ett helt nytt och ännu lyxigare ”Party of the Century” - det blir en tidsresa utan motstycke till, och från, 1920-talets dekadenta extravagans, där även publiken kommer till festerna uppklädda i sina elegantaste kläder.

HÄR hittar du mer info & biljetter

I våras släppte Frank Martini sin debutsingel. En rapp, snygg och helt egen version av 1920-talsklassikern ”Bei mir bist du Schoen” fylld av Frank Martinis energi tillsammans med hans orkester ”The Roaring Twenties” unika blandning av Electro Swing och Hot Jazz.

Lyssna HÄR

Inom kort släpps även hans andra singel, “Puttin´ on the Ritz”, med en touch av både 1920- och 1980-tal.

Turnédatum hösten 2022:
24 Sep - Helsingfors, (Apollo Live Club) 
30 Sep - Umeå (Rex)
7 Okt - Jönköping (Elite Stora Hotellet)
8 Okt - Göteborg (Valand)
14 Okt - Västerås (Elite Stadshotellet)
22 Okt - Stockholm (Berns)
28 Okt - Gävle (Lilla Gasklockan)
29 Okt - Sundsvall (Centralen)
4 Nov - Helsingborg (Bollbrolyckan)
5 Nov - Köpenhamn (Odd Fellow Palæet)
12 Nov - Örebro (Frimis Salonger)
Med reservation för ändringar.




INSTAGRAM I FACEBOOK I HEMSIDA

Presskontakt:
Mia Palmblad | Mia Promotion | mia@miapromotion.com | 070-510 96 00

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad