Menu
NY SINGEL. Förläng sommaren med Mange Schmidt och Luda

NY SINGEL. Förläng sommaren med Mange Schmidt och Luda "Catch The Vibe"

15 okt kl: 06:01

Mange Schmidt och Luda ger oss “Catch The Vibe” - den perfekta låten för att förlänga sommarkänslan. Dröm dig tillbaka till sommaren som gått eller kanske längtar du redan nu till nästa?

LYSSNA

Multibegåvade (musik, mat, författarskap) Mange Schmidt och R&B/trap-sångaren Luda har tidigare jobbat ihop på flera av Manges senaste produktioner. Det här är det första de släpper gemensamt med även Luda som artist. På “Catch The Vibe” har de valt att blanda engelska och svenska, vilket bidrar till låtens speciella känsla.

Mange Schmidt är ständigt aktuell - just nu hör vi honom rappa Gör din grej i reklamfilmen för Schysst käk (som helt nyligen utsågs till “Årets Dagligvara”; dagligvaruhandelns pris till leverantörer). Han har också hörts i tre kampanjer för OLW under vinjetten “Livet med en nypa salt”. Hans stora hits “Glassigt” och “Giftig” lever vidare och streamas av både gamla fans och nya, unga lyssnare.

Den 19-20 november gästar Mange Schmidt Edsbacka Krog i ett samarbete med köksmästare David Elfstrand (tidigare Vassa Eggen). Elfstrand har kreerat en trerätters meny där grunden i förrätt, varmrätt och efterrätt är Schmidts egenkomponerade, specialrökta grissida från Resta Gård och äppelmust från Edsvikens musteri.

Även livescenen öppnar upp. Nyligen spelade Mange Schmidt för en lycklig publik på ett utsålt Kårallen i Linköping. Den 10 november spelar han i Uppsala i samband med Kontaktdagen. Han gästar även tre av Miss Ingas julshower tillsammans med Måns Möller och Mårten Andersson.

INSTAGRAM
FACEBOOK
SPOTIFY

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad