Menu
Mariah The Scientist ger sig ut på turné – ett stopp i Sverige

Mariah The Scientist ger sig ut på turné – ett stopp i Sverige

28 nov kl: 10:00

Mariah The Scientist, den framstående R&B-artisten från Atlanta, har på bara fem år etablerat sig som en kraft inom musikvärlden. Med det senaste albumet, "To Be Eaten Alive," tar hon lyssnarna med på en känslomässig och sonisk resa som speglar hennes djupa konstnärliga medvetande. Nu är Mariah The Scientist redo att ta sin musik till publiken genom To Be Eaten Alive Tour där hon gör ett stopp i Sverige för att inta Kägelbanan i Stockholm den 11 februari 2024. Mariah The Scientist´s resa är en osviklig berättelse om en artist som låter sitt hjärta och själ genomsyra varje ton, och turnén blir ett tillfälle att uppleva detta live.

Biljettsläpp fredag 1 december 10:00 via LiveNation.se!

Mariah The Scientist´s musikaliska resa började i barndomen, influerad av sin fars varierande musiksmaker. Trots att hon flyttade till NYC för att studera biologi vid St. John´s University, kunde hon inte undertrycka sin passion för musiken. Efter att ha släppt EP:n To Die For på Soundcloud 2018 och byggt upp ett starkt rykte på campus, valde Mariah att följa sina drömmar istället för att återvända till skolan. Ett år senare signerade hon ett miljonavtal med RCA Records och släppte två fullängdsalbum, Master (2019) och Ry Ry World (2021), samt EP:n The Intermission (2022).

To Be Eaten Alive, hennes efterlängtade album efter två års väntan, reflekterar hennes inre medvetande och konstnärskap. Mariah ser musikskapande som att exploatera ens trauma och insisterar på att införliva sitt eget DNA i varje låt. Albumet utforskar emotionellt utmanande ämnen, från romantisk osäkerhet i "Bout Mine" till längtan i "77 Degrees" med 21 Savage. Musikaliskt är To Be Eaten Alive hennes mest mångsidiga släpp hittills, med samarbeten som inkluderar Kaytranada och Young Thug, vilket visar hennes förmåga att smidigt navigera genom olika ljudlandskap.

Datum 2024
11 februari – Kägelbanan, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp fredag 1 december klockan 10:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad