Singer-Songwritern Tom Walker Släpper Debut-Ep:n "blessings"

Singer-Songwritern Tom Walker Släpper Debut-Ep:n
12 maj kl: 12:09

Singer-Songwritern Tom Walker Släpper Debut-Ep:n "blessings"


Multiinstrumentalisten Tom Walker är född i Skottland och uppvuxen i Manchester, och är sedan förra året signad till Sony's Relentless Records. Senaste släppta låtarna "Just You And I" och "Blessings" har redan streamats över 14 miljoner gånger. Nu kommer debut-EP:n.

Walker har sedan starten förra året redan hunnit samla på sig fina lovord från tastemakers så som Clash Magazine och Pigeons & Planes, samt fått adderingar på BBC Radio 1, BBC 1Xtra och Beats1, och turnerat med BBC Introducing i England. Härnäst väntas avrundandet av hans pågående europaturné med ett stopp i Sverige vid årets upplaga av Sony Live samt en avslutande slutsåld spelning på Omera i London.
På EP:n som släpps idag hittas två nya låtar som är skrivna av Tom Walker med produktion av Jim Abbiss (Adele, Arctic Monkeys, Kasabian) samt en akustisk version av spåret "PLAY DEAD".
Följ Tom Walker


Webb
Facebook
Instagram 
Källa
Tipsa redaktionen!
Bild på Boris René På Sommarturné Och
PRESS
23 maj
kl: 08:50

Boris René På Sommarturné Och "möjligheter Tour" I Höst

Sommaren 2017 tar Boris René med sig Mello-hiten "Her Kiss" ut på vägarna när han åker på turné med start i Malmö den 25 maj. Till hösten väntar "Möjligheter Tour" med uppmärksammade Aron Anderson, en inspirerande föreställning om att skapa målbilder och hitta sin inre drivkraft.


Från Örebro, Sverige kommer stjärnskottet Boris René. En 26-årig sångare, ursprungligen från Kongo Kinshasa, vars röst kännetecknas av äkta känsla och en unik soulinspirerade ton. Under våren 2017 tävlade Boris René i Melodifestivalen med låten "Her Kiss" där han tog sig vidare till final i Friends Arena.

Med fängslande soul/pop-baserad musik vill Boris dela med sig av sina erfarenheter, men framförallt dela en härlig stund med sin publik. Glädje och sväng är även något som kännetecknar Boris, så detta är absolut något man kan förvänta sig när man ser honom live.

"Så länge man har roligt, så löser det mesta sig" - Boris René

I höst står Boris René för musiken i den inspirerande "Möjligheter Tour" med Aron Anderson. Under föreställningen lär Aron publiken att skapa målbilder och hitta sin inre motivation/drivkraft. Men också att få nya perspektiv på tillvaron och verktyg att hantera hinder i vardagen. Aron Anderson var 9 år när han hamnade i rullstol och ... Klicka för att läsa mer

Bild på Alan Walker Släpper Låten
PRESS
19 maj
kl: 15:30

Alan Walker Släpper Låten "tired (Feat. Gavin James)"

Med bara tre släppta singlar är Alan Walker redan en av de mest streamade artisterna i världen. Nu är han tillbaka med singeln "Tired". För första gången gästas han av en manlig vokalist, den irländska singer-songwritern Gavin James.

Idag släpps också videon som är gjord av Alexander Halvorsen.

Den 19-åriga, halvbrittiska norrmannen var en av de mest framgångsrika artisterna globalt 2016. Hans första singel "Faded" släpptes i december 2015 och blev en enorm global succé, med över 10 miljoner sålda singlar. Med videon är han också en del av den väldigt exklusiva skaran artister som har nått en miljard visningar på YouTube - videon är också en av de tio mest gillade på YouTube. Alan nominerades till en Brit Award och vann en norsk Spellemann och ett Swiss Music Award för låten.

Sedan "Faded" har Alan fortsatt succén med singlarna "Sing Me To Sleep" och "Alone", de två instrumentallåtarna "Routine" och "Ignite" och flera framstående remixer för världsartister som Sia,  Bruno Mars, Julia Michaels och Charli XCX.

Han sålde i våras ut sin första europeiska headline-turné och har turnérat över USA med stora spelningar i bla New York, Los Angeles, Las Vegas. Han har också varit supportakt till Rihanna och Justin Bieber och gästat festivaler som ... Klicka för att läsa mer

Bild på Flera Nyheter När Food Truck-Sm Flyttar Till Kungsträdgården
PRESS
18 maj
kl: 13:10

Flera Nyheter När Food Truck-Sm Flyttar Till Kungsträdgården

Efter succén förra året är det snart dags igen. 9 september samlas Sveriges bästa Food Trucks i Kungsträdgården. Tävlingen flyttar dit i samband med Stockholmsmässans nya matfestival Sthlm Street Food. Stjärnkocken Fredrik Eriksson är juryns ordförande och får sedan hjälp av fler matfantaster, bland annat finns det i år en ledig plats dit man kan nominera en matintresserad vän.

Nordic Street Food från Malmö blev svenska mästare 2016 och har tack vare segern fått stor uppmärksamhet och fler bokningar.

- Vi är stolta som tuppar och ger vår guldmedalj stort utrymme på trucken, vagnen och på flaggor som syns på stora festivaler och arrangemang. Vi har fått flera förfrågningar om att delta i allt från festivaler och företagsevent till privata tillställningar. Många turister har uppmärksammat oss och även en del internationell press, säger Pernilla Elmquist, regerande mästare från Nordic Street Food.

Produktionsbolaget Nexiko Media, med flera TV-pris, ska följa några utvalda SM-truckar och deras uppladdning fram till tävlingsdagen. På så sätt får alla möjligheten att se vilket spännande äventyr det är att driva en Food Truck och också se förberedelserna inför SM.

Tävlingen avgörs i kategorierna vegetariskt/vegan, burgare, mat som serveras i hand/bröd, mat som serveras på tallrik, årets dryckestruck och övrig kategori, lite beroende på anmä... Klicka för att läsa mer

Bild på Veckans Konserter På Grönan V. 21-22
PRESS
22 maj
kl: 10:40

Veckans Konserter På Grönan V. 21-22

Denna vecka inleder Henrik Berggren sin solokarriär på Stora Scen, där vi också får se duon Norlie & KKV och den färgstarka Miss Li. Under vecka 22 startar konserterna på Lilla Scen, där Royal Republic är först ut på måndagen, följt av INVSN på tisdagen. Veckan avslutas av två av Sveriges största artister, då vi får se Zara Larsson och Veronica Maggio på Stora Scen.

Henrik Berggren uppträder onsdagen den 24 maj kl. 20.00 på Stora Scen.
Norlie & KKV uppträder torsdagen den 25 maj kl. 20.00 på Stora Scen.
Miss Li uppträder fredagen den 26 maj kl. 20.00 på Stora Scen.
Royal Republic uppträder måndagen den 29 maj kl. 20.00 på Lilla Scen.
INVSN uppträder tisdagen den 30 maj kl. 20.00 på Lilla Scen.
Zara Larsson uppträder torsdagen den 1 juni kl. 20.00 på Stora Scen.
Veronica Maggio uppträder fredagen den 2 juni kl. 20.00 på Stora Scen.

För mer information eller ackreditering,kontakta Annika Troselius, Informationschef på telefon 0708-580050 eller e-mail annika.troselius@gronalund.com.För pressbilder besök Gröna Lunds bildbank www.bilder.gronalund.com
KONSERTSOMMAREN 2017
Med Gröna Lunds entrékort Gröna Kortet har man fri entré hela säsongen, inklusive alla konserter. Gröna Kortet kostar 250 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop eller på plats i ... Klicka för att läsa mer

Bild på Conny Bloom - 26/5 Sthlm Rockstars & 27/5 Cc Puben I Gävle
PRESS
22 maj
kl: 18:40

Conny Bloom - 26/5 Sthlm Rockstars & 27/5 Cc Puben I Gävle

FREDAG 26 Maj - STHLM Rockstars är den lyxiga förfesten i historiska lokaler - PURE Nightclub på Birger Jarlsgatan 29 i Stockholm. Det är med stolthet de presenterar CONNY BLOOM med band.

https://www.facebook.com/ConnyBloomOfficial/
Den officiella Facebook pagen berättar: "I love music. Anything from Gypsy Jazz via Reggae/Soul/Funk/Blues to Hard Rock & more. It's all connected in some way." - Grymt känner vi!
Conny Bloom på Spotify

"Börja kvällen hos oss! "- är hela grejen med STHLM Rockstars -  Liveband och Rock Dj med melodisk rock är vad STHLM Rockstars kör.

Förköp via Eventim om man vill säkra en biljett - Biljettlänk via EVENTIM
Biljetter går även att köpa i entrén tills det är slutsålt
Evenemangslänk på FB

STHLM Rockstars på PURE - kl. 20:00 - 23:00
Liveband på scen kl. 21:00 - förbandet Mass Diversity
Rock DJ vid "Lilla baren" från kl. 23:00 - 01:00

LÖRDAG 27 Maj - CC Puben i Gävle - kör CONNY BLOOM en mer avskalad och intimare spelning där han bjuder på låtar från hela sin karriär vilket blir riktigt intressant! Biljettköp i entrén.
Evenemangslänk på FB... Klicka för att läsa mer

Bild på Andreas Moe Är Tillbaka Med Singeln
PRESS
19 maj
kl: 09:50

Andreas Moe Är Tillbaka Med Singeln "bus Stop" Från Kommande Ep Som Släpps I Augusti

Idag den 19 maj släpper Andreas "Bus Stop" som är det första vi får höra från musiken som släpps i år. Han är precis hemkommen från Europa där han var support till John Mayers turné, spelade bl. a. på O2 Arena i London och Globen i Stockholm.Andreas om låten:

- Jag är väldigt stolt över att släppa "Bus stop", jag är också väldigt stolt över mig själv att jag gör det. Låten handlar om alla beslut du tar och inte tar i livet. Det känns för mig som att alla på något sätt sitter vid en busshållplats, ibland glada, ibland ledsna. Ibland med familj och vänner och ibland ensamma, ibland med känslan av att du behöver något nytt i ditt liv. Bussar och möjligheter kommer alltid passera och stanna ett ögonblick framför dig men för många av oss så krävs det mer än bara en instinkt att kliva ombord och ta den möjligheten med båda händerna, det krävs faktiskt en hel del mod och ibland också ännu mer tro.

Lyssna: https://lnk.to/Andreasmoebusstop

"Bus stop" är skriven av Andreas Moe tillsammans med David Björk, Jon Eyden och Sharon Vaughan. Och den är producerad av Andreas och David Björk.

Den 19 maj släpps singeln "Bus Stop" från kommande EP som släpps efter ... Klicka för att läsa mer

Bild på A Christmas Carol - Nypremiär På Folkoperan Den 7 December
PRESS
17 maj
kl: 16:30

A Christmas Carol - Nypremiär På Folkoperan Den 7 December

Den 7 december, efter ett års uppehåll, har klassikern "A Christmas Carol" nypremiär på Folkoperan i Stockholm. 200 år efter Charles Dickens födelse finns fortfarande ett stort intresse för hans både humoristiska och allvarliga berättelse om den bittra Ebenezer Scrooge. "A Christmas Carol" har blivit en populär jultradition för hela familjen och den hjärtliga historien med de välkända julsångerna sätts upp för åttonde gången i ordningen. Föreställningen spelas traditionsenligt med brittisk ensemble och kan ses mellan den 7 och 23 december. Biljetterna finns ute nu.

Julsagan om den snåle Ebenezer Scrooge är en av Charles Dickens mest populära berättelser. Den sattes upp varje jul i Stockholm under stora delar av 80- och 90-talet och för nio år sedan väcktes traditionen till liv igen när Pernilla Isedal satte upp den klassiska historien med ny regi. Hennes version av "A Christmas Carol" är en genuin engelsk musikteaterversion med brittiska skådespelare och sångare i rollerna samt flera barnskådespelare. Föreställningen har blivit en etablerad jultradition och visar år efter år att den över 170 år gamla sagan är lika aktuell idag som på 1800-talet.

Berättelsen utspelar sig i ett kallt och snöigt London år 1843. Den snikna och bittra Ebenezer Scrooge fnyser åt allt vad kärlek, gemenskap och familj innebär. Han bryr sig endast om sig själv och sina ... Klicka för att läsa mer

Bild på Pernilla Andersson På Turné I Sommar
PRESS
18 maj
kl: 15:10

Pernilla Andersson På Turné I Sommar

Pernilla Andersson är åter redo att möta publiken i sommar på en 16 datum lång turné. Premiären sker ikväll på Lisebergs Taubescen och följs av både egna spelningar och utomhuskonserter i Skåne tillsammans med Hasse Andersson och Nisse Hellberg.

Våren 2016 släppte Pernilla Andersson albumet "Tiggrinnan" som beskrevs av henne själv som en högst privat skiva som tagit henne igenom en svår period i livet. Albumet blev kritikerrosat, turné följde under året och Pernilla blev nominerad till en grammis i kategorin "Årets Folkmusik/Singer-Songwriter".

I sommar framför Pernilla som vanligt låtar ur sin egen men även andra favoritartisters låtkatalog och den 2 juni släpps nya singeln "Säga någonting bra".

"Säga någonting bra är en sommarsång i all sin enkelhet om att det i rådande dagsläge är trevligt att vara tyst om man inte kan säga någonting bra." - Pernilla Andersson.

Turnédatum:
18/5 Göteborg, Liseberg Taubescenen
30/6 Strömsholm, Jazzens Museum
1/7 Halmstad, Tall Ships Races
7/7 Sövde, Sövde Amfiteater (med Hasse Andersson & Nisse Hellberg)
12/7 Mörkö, Idala Café
13/7 Lidköping, Lidköpings Stadsträdgård
14/7 Karlskrona, Hasslöfestivalen
15/7 Svedala, Sommarrocken
19/7 Borgholm, Kackelstugan
21/7 Höör, Bosjökloster Slott (med Hasse Andersson & Nisse Hellberg)
22/7 Helsingborg, Slottshagen Grytan (med Hasse Andersson & Nisse ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter