Menu
Bob Dylan till Scandinavium i september

Bob Dylan till Scandinavium i september

11 jul kl: 10:06

Den 29 september kommer Bob Dylan till Göteborg och Scandinavium med turnén "The Rough and Rowdy Ways World Tour". Första gången han uppträdde på Scandinavium var 1978 och detta blir hans tionde konsert på arenan.

– Det är få artister som så obesvärat kan benämnas legendar. Bob Dylan är en sann rockpoet som efter sex årtionden fortfarande är magisk att uppleva live i Scandinavium, säger Got Events vd Lotta Nibell.

Biljetterna släpps på onsdag 13 juli klockan 10:00.

Så här skriver Live Nation i ett pressmeddelande: 

BOB DYLAN GER TVÅ KONSERTER I SVERIGE I HÖST

Bob Dylan återvänder till Sverige i höst! “The Rough and Rowdy Ways World Tour” kommer till Europa i höst med konserter i Norge, Sverige, Tyskland, Belgien, Holland och Storbritannien. Efter 74 fantastiska framträdanden i USA åker “The Rough and Rowdy Ways World Tour” till Europa!

Den 27 september kommer Bob Dylan till Avicii Arena i Stockholm och den 29 september till Scandinavium i Göteborg! Biljetter släpps på onsdag den 13 juli klockan 10:00 via LiveNation.se

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar startar på tisdag 12 juli klockan 10:00 och är tillgängligt i 24 timmar. Bli medlem via LiveNation.se!

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad