Menu
SKIVSLÄPP & KONSERT. True Music Project firar debutalbum med spelning på Mosebacke i Stockholm

SKIVSLÄPP & KONSERT. True Music Project firar debutalbum med spelning på Mosebacke i Stockholm

12 jan kl: 16:10

True Music Project består av skådespelaren, sångaren, textförfattaren och låtskrivaren Reuben Sallmander samt den etablerade konsertpianisten, sångerskan och kompositören Tania Naranjo. Tillsammans berör duon viktiga och aktuella ämnen som ursprung, tillhörighet och identitet. Poetiska texter på svenska, spanska, engelska och hebreiska om längtan och kärlek, men även det mytiska. Musikaliskt är det ett spännande möte där det latinamerikanska blandas med det judiska, kryddat med influenser från pop, rock och även klassiskt.

Den 27 januari släpper True Music Project sin första fullängdare. Skivan, som spelats in i Atlantis Metronom och Gula Studion, är producerad av Tania och Reuben tillsammans med Micke Herrström som även har mixat skivan. Det självbetitlade albumet innehåller bl a singlarna "Sin gilla gång", "The Dewdrop", "På min balkong" och senaste "The Shadow". Känslan i den sistnämnda beskrivs av duon "som i ett tidlöst, rökigt danspalats i Havanna sent på natten där ett gäng från hela världen spelar. Ett latinskt piano, en orientalisk trumma och sång från Östeuropa samsas i tonerna."

True Music Project skapar musik som berör och bör även upplevas live. Förra året gav de konserter runt om i hela landet och under 2023 väntar ytterligare spelningar, bland annat i Pajala och Jokkmokk. Skivsläppet firas med spelning på Mosebacke i Stockholm på självaste releasedagen. För biljetter och mer information, klicka här.

Följ True Music Project:

Hemsida I Facebook I Instagram

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad