Menu
SKYND ut på turné – Gör två stopp i Sverige!

SKYND ut på turné – Gör två stopp i Sverige!

19 jun kl: 10:00

SKYND kommer till Sverige för att göra två magiska framträdanden. Först uppträder de på Plan B i Malmö den 12 november 2023, och dagen efter, den 13 november 2023, kommer de att inta scenen på Slaktkyrkan i Stockholm. Det kommer att bli otroliga kvällar fyllda med SKYNDs unika industriella gotiska elektroniska ljud och deras gripande musikaliska berättelser. Missa inte chansen att uppleva denna spektakulära duo live! Säkra dina biljetter och gör dig redo för en oförglömlig konsertupplevelse.

Biljettsläpp onsdag 21 juni klockan 10:00 via LiveNation.se!

Vi bär alla på hemligheter bakom den jordiska fasad vi visar för omvärlden. Det kan vara en outtalad fetisch, ett begär som brinner inom oss, eller bara den sorts mörker som vi märker i förbigående men vågar inte nämna högt. SKYND avslöjar och avskalar dessa lager för att visa vad som lurar under ytan. Det är en industriell gotisk elektronisk duo bestående av Skynd (ledande sång) och "Father" (producent, multi-instrumentalist). De exorciserar skönheten genom att låta blodet flöda när de gräver djupt i några av historiens mest förbryllande, bisarra och brutala brott över sina EP-skivor.

SKYND släppte Chapter I år 2018, följt av Chapter II år 2019. Chapter III avslutades med låten "Chris Watts", som följde efter släppen av "Michelle Carter" och "Columbine". Chapter III har över 31 miljoner visningar på YouTube och fortsätter deras utforskning av de mörkaste och mest störande delarna av det mänskliga psyket, i linje med deras övertygelse att "de som inte kan komma ihåg det förflutna är dömda att upprepa det". Senare släpp inkluderar låtarna "Armin Meiwes" och "John Wayne Gacy". Tidigare har de haft speciella gäster som hip-hop-artisten Bill $aber och Jonathan Davis från Korn. Chapter IV avslutas med låten "Edmund Kemper".

Datum 2023
12 november – Plan B, Malmö
13 november – Slaktkyrkan, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp onsdag 21 juni klockan 10:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad