Menu
Musikern och komikern Morgan Jay till Sverige våren 2024!

Musikern och komikern Morgan Jay till Sverige våren 2024!

11 dec kl: 10:00

Svenska publiken får chansen att uppleva Morgan Jays unika blandning av musik och komedi när han uppträder på The Laugh House den 27 april. Gör dig själv en tjänst och närvara när denna stjärna sjunger om kärlek, dejting och relationer – en show som passar alla!

Biljettsläpp torsdag 14 december 10:00 via LiveNation.se!

Morgan Jay har etablerat sig som en framstående artist inom underhållningsvärlden med framträdanden på MTV´s Wild´n´Out, NBC och Comedy Central. Trots sin brasilianska och italienska bakgrund har hans popularitet på sociala medier gett honom smeknamnet "killen från Ratatouille". Med en examen från Tisch School of the Arts vid NYU och flera priser och festivalvinster har Morgan inte bara en imponerande bakgrund utan också en stark närvaro på sociala medier, inklusive den eftertraktade blå checken.

Los Angeles-baserade musikern och komikern, Morgan Jay, släppte nyligen ett klipp på TikTok som på bara en vecka har nått otroliga 70 miljoner visningar och imponerande 9,5 miljoner likes.

Datum 2024
27 april – The Laugh House, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp torsdag 14 december klockan 10:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad