Menu
Steph K släpper singeln

Steph K släpper singeln "Gucci & Dior"

15 okt kl: 07:00

Ett år har gått sedan Sveriges R&B-löfte - Steph K debuterade med låten Rutin. Sedan dess har hon släppt låtarna Space och Sheitana. Nu följer Steph K upp med sin fjärde singel Gucci & Dior, en låt som hon la ut på hennes TikTok i somras. Klippet fick snabbt närmare 500k visningar och hennes fans uppmuntrade att släppa låten.

Lyssna här: StephK.lnk.to/GucciDior

Vi lever i en materialistisk värld där status definieras av märkesväskor och designerkläder. Jag skrev den här låten för att alltför många tjejer får stå ut med grabbar som tror att allt går att köpas för pengar, även lojalitet och kärlek. Men saken är, att vi kan köpa våra egna saker. – Steph K.

Gucci & Dior släpps idag den 15 oktober och är skriven av Steph K och Aleksej och producerad av Kevin Fitz som även producerade debutsingeln Rutin. 24-åriga Stephanie Khouri som hon egentligen heter är artist och låtskrivare från Stockholm med rötter från Libanon. I musiken speglas Steph K’s livsupplevelser som kvinna i storstadens utkanter – med både ofiltrerade och ärliga låttexter.

FÖLJ STEPH K: TikTok Instagram I Spotify I Youtube

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad