Menu
STHLM Fields närmar sig - info om alla dagar!

STHLM Fields närmar sig - info om alla dagar!

26 jun kl: 16:21

Snart är det äntligen dags för STHLM Fields!

Solen skiner och det byggs för fullt på Gärdet och på fredag 28 juni drar vi äntligen igång med den första konsertdagen: livemaskinen Greta Van Fleet, hyllade Wolfmother och brittiska The Amazons!

Det följs av måndag 1 juli med publikfavoriterna Bring Me The Horizon, ackompanjerade av supportakterna Imminence och Deez Nuts.

Veckan efter öppnar området upp för ikonerna i TOTO som får sällskap av tokheta svenska bandet Nestor och Ludwig Hartfredag 5 juli.

Årets konsertserie avslutas på bästa möjliga sätt med en kamp mellan de två svenska giganterna The Hives och Viagra Boys lördag 6 juli. Som om inte det vore nog så spelar även Hurula och Lover’s Skit samma dag!

Se komplett spelschema (med reservation för ändringar) HÄR!

Viktig info kring kommunikationer, väskförbud, Gärdet etc finns HÄR!

Det finns ett mindre antal standardbiljetter kvar till dagarna via sthlmfields.se. Vi räknar med fullt hus!


För press/media går det bra att ansöka om pressackreditering (1 standardbiljett per dag per person) via mail till press@livenation.se - OBS att detta måste göras SENAST 15.00 dagen innan konsertdagen. Ange förnamn, efternamn + mailadress till den pressackrediteringen gäller.

För foto är det denna länk som gäller: http://photorequest.livenation.se - OBS. att detta måste göras SENAST 15.00 dagen innan konsertdagen. Skriv också gärna om du vill fota fler akter än huvudakten. I mån av plats i fotodiket.


För övriga press/mediafrågor, maila press@livenation.se


Vi ses på Gärdet!

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad