Menu
STICKY FINGERS TILL SVERIGE!

STICKY FINGERS TILL SVERIGE!

9 aug kl: 09:00

Australienska bandet Sticky Fingers inspirerade blandning av psykedelia, reggae och rock har bländat lyssnare ända sedan den numera ikoniska debuten ’Caress Your Soul’ från 2013. Tidigare i år återvände de med deras femte, hyllade album ’LEKKERBOY’ och den 6 februari 2023 kommer de till Berns för att ge en efterlängtad konsert. Biljettsläpp den 12 augusti klockan 09 via LiveNation.se.

Riktigt bra band bärs upp av en slags tyst kommunikation. Byggd på timmar i turnébussar, replokaler och gemensamma minnen från hundårens halvtomma klubblokaler uppstår en synergi som inte kan förfalskas. När Sydneybandet Sticky Fingers levererar sin bourbonindränkta hybrid av rock, reggae och psykedeliska utflykter genomsyras det av just ett sådant övermänskligt samspel. Och det har tagit vännerna på turnéer över hela världen och genererat 100-tals miljoner streams. Efter det stora genombrottet med ’Caress Your Soul’ (2013), där vi hittar favoriter som ’How To Fly’, ’Australia Street’ och ’These Girls’, har bandet släppt fyra ytterligare album – alla besjälade, alla älskade av deras trogna fanskara. Som en följd pandemin komponerades deras senaste skiva ’LEKKERBOY’ (2022) på avstånd – en distans till varandra som de hårt turnerande bandmedlemmarna inte haft på 13 år. När de väl sammanstrålade skapade de ett av deras bästa album så här långt och det är med det i ryggen som bandet kommer till Berns den 6 februari 2023.

Datum 2023
6 februari – Berns, Stockholm.

Biljetter
Biljettsläpp fredag 12 augusti klockan 09.00 via LiveNation.se.

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se.

Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad