Menu
STJÄRNPRODUCENTEN MY BLOMGREN TILL LIVE NATION

STJÄRNPRODUCENTEN MY BLOMGREN TILL LIVE NATION

14 okt kl: 08:01

Live Nation förstärker nu svenska avdelningen och Arts & Entertainment-erbjudandet ytterligare när stjärnproducenten My Blomgren knyts till bolaget. My Blomgren står bakom några av Sveriges mest framgångsrika och älskade succéproduktioner såsom bland andra ”Mamma Mia the Party”, "ÄGD - Vad kostar ett rikare liv"?, "The 90’s - Ett försvarstal”, "Lena + Orup” och Niklas Strömstedts ”Storhetsvansinne”.



Nu står det klart att My Blomgren återvänder till Live Nation som Creative Producer. I sin nya roll ansvarar My för att vidareutveckla och driva produktioner inom affärsområdet Arts & Entertainment, som främst innefattar musikaler och krogshowskoncept men även familjeunderhållning och teater.




"Musikal- och underhållningsproduktioner är ett av våra mest spännande utvecklingsområden där vi ser stor potential. Vi har genom åren producerat oräkneliga publiksuccéer och ser framemot många fler. Med My Blomgren i spetsen för våra musikalproduktioner fortsätter vi att förstärka vår svenska agenturverksamhet. Mys omfattande erfarenhet och resultat talar för sig självt och vi är fantastiskt glada och stolta att få My ombord", säger Mattias Behrer, vd för Live Nation Sverige.






Med över 30 års erfarenhet av att arbeta med nöje och musik är My Blomgren ett av branschens främsta namn. Som artistchef på Berns Salonger producerade hon redan 1994 ”I manegen med Glenn Killing” och hon har därefter bland annat producerat succéer som?"Ljust och Fräscht", "ORUP - Viva La Pop”, ”Henrik Dorsin - Näktergalen från Holavedsvägen”, ”Treater”, ”Jakten på den försvunna staden - Filip & Fredrik”, "ÄGD - Vad kostar ett rikare liv"?, "The 90’s - Ett försvarstal” och "Lena + Orup". Hon har även arbetat med TV-produktioner som C/O Segemyhr och Melodifestivalen. My?var också en av grundarna och?delägare på Blixten & Co.?Sedan 2016 driver hon sitt egna produktionsbolag Stadig AB, där hon bl.a. verkat som producent för Mamma Mia the Party.






?"Live Nation står för kvalitet in i minsta detalj och representerar Sveriges största artister. Det finns redan idag ett nära samarbete då jag har producerat Magnus Ugglas senaste två scenföreställningar åt Live Nation, så jag vet att vi trivs ihop. Jag ser framemot att med mina erfarenheter och nätverk få bidra till en spännande framtid på den svenska sidan", säger My Blomgren.






My Blomgren tillträder sin roll som Creative Producer på Live Nation Sverige den 1 november.


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad