Menu
CONOR MAYNARD TILL SVERIGE I HÖST

CONOR MAYNARD TILL SVERIGE I HÖST

20 apr kl: 18:01

Efter att ha tillbringat ett decennium på ett majorbolag och uppnått stor global framgång med debutalbumet ”Contrast bestämde sig Conor Maynard 2020 för att gå vidare som oberoende artist. Med sin singel ”You Broke Me First” som gavs ut samma år nådde karriären helt nya nivåer. Nu är han aktuell med ny musik och ger sig ut på en stor turné. Den 4 oktober på Fryshuset i Stockholm får vi uppleva Conor Maynard live och hänföras av hans oslagbara sångröst.

Biljetter släpps på fredag 22 april klockan 10:00 via LiveNation.se.

Brittiska artistens karriär började på sociala medier 2008. Han kom att bli en av de första att gå från att vara YouTuber och spela in covers till att bli en erkänd popartist. 2012 debuterade han med singeln ”Can’t Say No” som följdes upp av succéalbumet ”Contrast”. Debutalbumet säkrade en förstaplats på de brittiska listorna ­– ett album som innehåller fem singlar som hamnat topp tio i Storbritannien.

Det internationella erkännandet resulterade i världsturnéer, utmärkelser och samarbeten med artister som Pharrell Williams, The Invisible Men och Rita Ora. Den hejdlöst ambitiöse sångaren från Brighton fick även en roll i Broadway-musikalen Kinky Booys och han har även gjort succé med YouTube-konceptet ”Sing Off”, vars videor har flera miljoner visningar.

Utmärkande för Conor Maynard är att han aldrig varit rädd för att experimentera och utforska ny mark. Genom sitt sätt att inte kompromissa med sina konstnärliga visioner fortsätter han ständigt nå nya och hängivna fans från flera håll runtom i världen.

Under 2021 så fortsatte hans globala streams att öka i en extraordinär takt. Maynards YouTube-kanal har idag omkring 13 miljoner följare, hans totala Spotify-lyssningar är uppemot två miljarder och han har det åttonde mest följda TikTok-musikkontot i hemlandet.

Rustad med den en kreativ frihet så har Conor Maynard utforskat nya musikstilar, genrer och samarbeten. Singeln ”Belivers” från 2021 som har gjort tillsammans med världskända Alan Walker har blivit en stor hit – och fler väntas komma.

I höst kommer Conor Maynard till Stockholm med sin nya musik. Missa honom inte live på Fryshuset!

Datum 2022
4 oktober – Fryshuset, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps på fredag 22 april klockan 10:00 via LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad