Menu
SUCCÉ FÖR MAGNUS UGGLAS NYA MONOLOG

SUCCÉ FÖR MAGNUS UGGLAS NYA MONOLOG "JOHNNY THE FUCKER"!

12 nov kl: 10:00

Magnus Ugglas nya monolog "Johnny the Fucker" hade premiär på Kulturhuset Stadsteatern i onsdags kväll. Succén är ett faktum! Kritikerna är eniga i sina positiva bedömningar och kallar den folkkära artisten för en estradör. De tio föreställningarna på Kulturhuset Stadsteatern är sedan länge utsålda och monologen får därför en fortsättning på Rival i Stockholm med start den 25 januari. Biljetter finns ute nu via Livenation.se!

Aftonbladet ger fyra plus och skriver att det är ”vansinnigt roligt”. Magnus Ugglas monolog – rolig, fräck och ett bevis för vilken bra estradör han är.”

Dagens Nyheter:
”Estradören Magnus Uggla kopplar greppet om publiken”
”Den lyckade showhybriden är ett faktum”
”I nya monologen visar han sin skicklighet som berättare och improvisatör”

Svenska Dagbladet:
”Det är både en snygg och dråplig föreställning i gränslandet mellan monolog och stå upp”
”Med ”Johnny the Fucker” bevisar Uggla åter att han behåller pallplatsen som Sveriges mest folkkära rebell.”

Nyckelromanen ”Johnny the Fucker” kom ut i augusti och kretsar kring en turbulent tid i Magnus Ugglas liv. 1978 befinner han sig i en karriärmässig svacka och i ett desperat ögonblick tackar han ja till att ställa upp i Melodifestivalen med låten ”Johnny the Rocker”. Det blir en kamp mot klockan, mot konkurrenternas tjuvknep och tveksamma idéer från skivbolaget. Vad som skulle bli hans nästa stora genombrott blir i stället en rejäl flopp med en svidande sistaplacering 1979.

Magnus Ugglas "Johnny the Fucker" spelas på Rival i Stockholm mellan den 25 januari – 15 februari. Biljetter ute nu via Livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad