Menu
Succépopgruppen estraden tillbaka med nya singel ”Kyssa dig nu”

Succépopgruppen estraden tillbaka med nya singel ”Kyssa dig nu”

8 okt kl: 06:00

Estraden är en av de starkast lysande popgrupperna och nu är det dags att återigen visa på deras briljans och klockrena svenska poprytmer men nya singeln ”Kyssa dig nu”. Låten är skriven av estraden tillsammans med Fanny Hultman, Johan Lindbrandt och Robin Stjernberg.

"Den här kvällen slår hela förra året, allt som varit svårt känns så enkelt just nu” - estraden

    Lyssna på ”Kyssa dig nu”

    Med mer än 200 miljoner streams på sin katalog och över 500 dagar på Spotifys topplista så har bandet?estraden?befäst sig som en av Sveriges främsta hitleverantörer.?Sensommaren 2020 släppte dom sitt debutalbum ”Mellan hägg och syrén” som belönades med en Grammis & P3-guldnominering. Under sensommaren kom låten ”Sommaren är över feat. Eah” som handlar om vemodet som kan uppstå efter att sommarkvällarna är slut.

    Estraden debuterade 2018 tillsammans med Norlie & KKV hit ”Mer för varandra” som blev nominerad till årets låt på P3 Guld. Därefter har bandet släppt en rad guld/platinasinglar så som?”Vi Två”,?Aldrig mer vara du,?”Bra för dig” feat. Victor Leksell?och?”Vårt År” feat. Tjuvjakt. De har även samarbetat med två av Sveriges största artister Molly Sandén och Jireel på de respektive låtarna?”Smartare”?och?”För Evigt”.

    Estraden består av tre egensinnande låtskrivare, producenter och artister; Carl Silvergran, Felix Flygare Floderer och Louise Lennartsson som alla växte ihop till estraden i olika studios runt om i Sverige. Deras musik kännetecknas av ett starkt ID med tydliga hookar där modern pop möter jordnära skörhet. estradens framgångar har belönats med nomineringarna ”Årets Grupp” på P3-Guldgalan samt ”Årets Genombrott” på Musikförläggarnas pris. Under 2019 turnerade estraden land och rike runt med stopp på bland annat Gröna Lunds stora scen och har även varit förband åt både Veronica Maggio och Miriam Bryant.

    Följ estraden: Facebook | Instagram | Youtube

    Hitta evenemang

    Fritext
    Välj stad

        
                                            
    Datum: Alla dagar
    Veckodagar:
    Tillbaka Sök

    Välj stad