Menu
?SUMMERBURST PRESENTERAR INTERNATIONELL LINEUP TILL SOMMARENS 10-ÅRSJUBILEUM PÅ ULLEVI

?SUMMERBURST PRESENTERAR INTERNATIONELL LINEUP TILL SOMMARENS 10-ÅRSJUBILEUM PÅ ULLEVI

10 jun kl: 07:33

Tidigare i veckan meddelade Summerburst att festivalen satsar fullt ut på ett genomförande av festivalens 10-årsjubileum redan i sommar, givet att Sverige når nivå 4 eller högre i regeringens öppningsplan. Idag presenterar Summerburst med stolthet de första namnen till lineupen, innehållandes några av världens största artister och DJs. Tillsammans med publikfavoriter från tidigare år och nya stjärnskott siktar festivalen mot en helt ny nivå!

Biljetter finns ute till försäljning via Summerburst.se och ett hårt biljettryck väntas!

Summerburst är otroligt glada över att kunna presentera den första delen av sommarens lineup.

Anders Boström, Festivalgeneral för Summerburst hälsar;
"Jag är otroligt stolt över årets lineup, den är maxad och värdig ett 10-årsjubileum innehållandes extra allt! På Main Stage har vi alltifrån kungen av Summerburst, David Guetta till populära Martin Garrix, till DJ Snake som i Summerburst-sammanhang är debutant! Publikfavoriten från Australien, Will Sparks, kör ett efterlängtat gig och i år hostar han dessutom sin egen scen SPARKS MANIA.”

I år satsar Summerburst ALLT på Göteborg och firar scenerna som lagt grunden för festivalens 10-åriga historia.

Main Stage spelar världsartister som Martin Garrix, DJ Snake, David Guetta, Imanbeck, Morten, A7S, Don Diablo, Will Sparks, Rebecca & Fiona, Broiler och Alok.

På intima Garden Stage hittas publikfavoriter som NOTD Live, Juicy M och Fang Sabri. Dessutom tillägnas fredagen åt SPARKS MANIA – en take over som presenteras av ingen mindre än Will Sparks! Här kan man uppleva några av australiensarens personliga favorit-DJs live så som Danny Avila och Mariana Bo!

På omåttligt populära scenen Orion Area spelar Hardstyle-akter som Coone, Miss K8, D block S-te-fan, Blastoyz och Tempo Giusto.

Fler artister tillkommer.

Om headline-artisterna

Äntligen välkomnar vi EDM-veteranen David Guetta tillbaka till Summerburst-mark! Som den åttonde mest streamade artisten på Spotify i dagsläget har Guetta levererat världshits som “Titanium”, “Memories” och “Sexy Bitch” under åren och är just nu aktuell med låten ”Impossible” tillsammans med Morten och John Martin. Med dessa nutida klassiker levererar han gång på gång de absolut största scenshowerna och ni vet vad man säger, när Guetta kommer till stan då kommer också sommaren!

För första gången någonsin kommer DJ Snake till Summerburst och har med sig en samling megahits som ”Lean On” med Major Lazer och MØ , ”Taki Taki” feat. Selena Gomez, Ozuna & Cardi B och ”Let Me Love You” med Justin Bieber. Med över 5 miljarder streams på CV:t fortsätter stjärnproducenten att släppa hit efter hit och framgångarna ser inte ut att avta.

Med över en halv miljard streams i bagaget räknas Don Diablo som en pionjär inom future housegenren. Hans remixer är bland de mest efterfrågade vilket ledde till en förstaplats på ”Most Played Producer of 2018” av 1001 Tracklists. Räkna med att han kommer få publiken att bli helt galen i vanlig ordning.

Super-DJ’n Martin Garrix har flera gånger blivit utnämnd till världens bästa DJ av tidningen DJ Mag. Med hitlåtar som ”Scared to Be Lonely”, ”Animals”, ”In the Name of Love” och det senaste samarbetet ”We Are The People” med Bono, som dessutom är den officiella låten för Europamästerskapet i fotboll, har Summerburstpubliken en show i världsklass att se fram emot!

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad