Superior Challenge Firar 10 År Med Stjärnspäckad Gala I Samarbete Med Fitnessfestivalen

Superior Challenge Firar 10 År Med Stjärnspäckad Gala I Samarbete Med Fitnessfestivalen
29 nov kl: 16:40

Superior Challenge Firar 10 År Med Stjärnspäckad Gala I Samarbete Med Fitnessfestivalen


MMA-galan Superior Challenge firar 10-årsjubileum och bryter ny mark genom ett unikt samarbete med Fitnessfestivalen som går av stapeln nu i helgen, 30 november till 2 december.
Själva galan, med stjärnor som Simon Sköld och Alexander Gustafsson, äger rum lördag 1 december i Victoriahallen på Stockholmsmässan.

Invägningen går av stapeln fredagen den 30:e november kl. 17:00 på Fitnessfestivalen, stora exposcenen, A-hallen i Stockholmsmässan. Ni hämtar era presspass vid informationsdisken.

På lördagen i samband med galan är ackrediterad press är välkommen via Press/VIP-entrén och denna hittar ni vid huvudingången. All press måste anmäla sig vid denna entrén för att lösa ut sina pass och hänvisas till sin plats. Namnen på listan kommer att kontrolleras mot ID handling. Det råder totalt filmförbud i arenan.

Press med "All Access" har tillgång till i stort sett hela arenan och dess backstageområden för intervjuer och filmning av fighters. Press med cageside-plats vid buren eller i sekretariatet kommer att hänvisas till sin plats av Superiors personal. Det är alltså inte tillåtet att skapa sig en egen plats vid buren, utan alla platser är fördelade på förhand.

Alla intervjuer med fighters skall ske i ett specifikt backstageområde som ni kommer att informeras om. Omklädningsrummen är stängda för press och medier. Dessa är privata utrymmen och för allas trevnad ber vi er respektera detta. Vissa atleter vill lämnas ifred under sina förberedelser inför match eller efter match. Därmed hänvisas alla intervjuer, filmningar och fotografering till det specifika backstageområdet som är ämnad för just detta ändamål.

Vid frågor eller ackrediteringsförfrågningar är ni välkomna att kontakta Camilla på press(Snabel)superiorchallenge.com, som kommer att finnas på plats under invägningen och galan som er kontaktperson. Vi ska göra vårt bästa för att ta hand om er, gamla och nya press-vänner på bästa möjliga sätt.

Fredag  30 november: invägningsdag
Fitnessfestivalen, Stockholmsmässan, A-hallen, Stora exposcenen, 17:00 Medial Invägning börjar enligt matchlista

Lördag 1 december: matchdag

OBS! Hålltider kan komma att ändras beroende på utgången av matcher.

17:00 Insläpp, dörrarna öppnas

18:00 Eventuell förmatch

19:00 Galan börjar / Show opening. Viaplays live-sändning börjar

21:10 Paus mellan underkort och huvudkort

21:30 Första matchen på huvudkortet börjar, TV10 live-sändning börjar

23:30 Eventslut

SUPERIOR GROUP INTERNATIONAL(TM)

Superior Challenge® | info(Snabel)superiorchallenge.com | www.superiorchallenge.com

Fight Card
Komplett fight card och matchordning finns på Superior Challenges hemsida: http://superiorchallenge.com/events/next-event/superior-challenge-18/fight-card/
Matchkortet och ordningen uppdateras kontinuerligt.

Fakta Superior Challenge
Superior Challenge är en internationell MMA-gala med ursprung i Sverige, vars mål är att producera
högkvalitativ adrenalinfull sportunderhållning. Superior Challenge ingår i Superior Group International
tillsammans med Superior Wear, Superior Gear, Superior Productions, och Superior Management.
Därmed är gruppen en av världens första MMA-koncerner med verksamhetsstart under 2005.

Organisationen har mångårig erfarenhet av MMA och bred kunskap om branschen, samt är internationellt erkänd som Europas främsta MMA-gala. Superior Challenge är bland några få MMA-galor i världen med internationellt topprankade atleter tävlandes i organisationen.

Den första galan under 2008 slog publikrekord för alla MMA-evenemang i Norden och sedan dess har rekordet slagits tre gånger, varav en fullsatt Malmö Arena. Live-sändningar av galorna har slagit tittarrekord i Norden för alla nordiska kampsportsgalor med ett minimum av 151,000 tittare bara i Sverige. Rekordet för den internationella TV-räckvidden estimeras till över 100 miljoner TV-tittare globalt via sändningar i hela Nord- och Centralamerika, Asien och delar av Australien.

Superior Challenge ingår i Viaplays Fightingpaket och sänds live exklusivt på Viaplay i hela Norden. Galan sänds även live på TV10 i Sverige samt och globalt via FITE TV.

Sedan start har Superior investerat otroliga resurser i svensk MMA, vilket resulterat i dagens framgångsrika svenska MMA-marknad. Organisationen har producerat majoriteten av svenska UFCfighters och är den största exportör av UFC-fighters i norden. Superior Challenge har som huvuduppgift att bygga svenska hjältar och framtidens MMA-stjärnor.

Några av Superior Challenge MMA-stjärnor:
Alexander Gustafsson, Simon "The Gentleman" Sköld, Reza "Mad Dog" Madadi, Joachim "Hellboy" Hansen, Thales Leites, Jeremy Horn, Marcus Davis, Rich Clementi, Junie Browning, Andreas Ståhl, Daniel Acacio, Papy Abedi, Besam Yousef, Ilir Latifi, Hamid "Akira" Corassani, Magnus "Jycken" Cedenblad, Nicklas Bäckström, Sami Aziz, Sirwan Kakai, Tor Troéng, David Bielkheden, Lina Länsberg, Luis Ramos, Carlo Prater, James McSweeney, Danny Mitchell, Cody McKenzie, Jens "Little Evil" Pulver, Emil Weber Meek, Joachim Christensen, Efrain Escudero, Diego Nunes, Dylan Andrews, Kevin Petshi, Oliver Enkamp etc.

KONTAKTUPPGIFTER

Ackrediteringsförfrågningar eller pressrelaterade frågor mailas till: press(Snabel)superiorchallenge.com
Camilla Zettergren - Media Relations Manager, press(Snabel)superiorchallenge.com, 073-653 50 69
Sara Abouzeedan - Fighter Relations Manager, sara(Snabel)superiorchallenge.com, 070-769 30 25

VÄLKOMNA TILL SUPERIOR CHALLENGE 18 - FITNESSFESTIVALEN
Källa
Tipsa redaktionen!
Bild på Benjamin Ingrosso Och Felix Sandman Till Grönans Stora Scen
PRESS
20 feb
kl: 18:30

Benjamin Ingrosso Och Felix Sandman Till Grönans Stora Scen

Det var under Melodifestivalen 2018 som Benjamin Ingrosso och Felix Sandman fick hela Sverige i gungning. Efter deras första- respektive andraplats i tävlingen spreds deras bromance över hela landet och strax därefter släpptes den gemensamma sommarhiten "Tror du att han bryr sig". Hösten 2018 gav de sig ut på en hyllad turné som avslutades på ett slutsålt Cirkus. Den 16 maj kliver de ut...

Bild på Välkommen Till Pressträff För Allt För Sjön 2019!
PRESS
20 feb
kl: 15:50

Välkommen Till Pressträff För Allt För Sjön 2019!

Välkommen till pressträff för Allt för sjön 2019! När: Fredag 1 mars kl 11.00. Båtmacka serveras från kl 10.45. Slut cirka kl 11.45. Var: Water Park i Hall B på Stockholmsmässan. Program: Allt för sjöns projektchef Hanse Thorslund presenterar årets satsningar och nyheter. Mats Eriksson, vd Sweboat, Båtbranschens riksförbund, berättar om läget i branschen och delar ut...

Bild på P!nk Släpper Singeln
PRESS
20 feb
kl: 13:50

P!nk Släpper Singeln "walk Me Home" Från Nya Albumet "hurts 2B Human" Som Släpps I April

Den internationella popikonen P!NK släpper idag nya singeln "Walk Me Home" via RCA. Låten är skriven av Nate Reuss, Scott Harris och P!NK själv och är producerad av Peter Thomas och Kyle Moorman. P!NK gav en liten försmak av låten för två veckor sedan på The Ellen DeGeneres Show där hon också meddelade att hon skulle släppa sitt åttonde studioalbum Hurts 2B Human i april. Tidigare...

Bild på Americas Cup-Legendaren Till Allt För Sjön
PRESS
20 feb
kl: 10:20

Americas Cup-Legendaren Till Allt För Sjön

En verklig legendar i den internationella seglarvärlden, Dennis Conner, kommer till båtmässan Allt för sjön för att avslöja världspremiären av en ny internationell nationstävling med elitseglare. Allt för sjön, 1-10 mars på Stockholmsmässan, får i år verkligt storfrämmande ­när den amerikanske seglarveteranen Dennis Conner, 76, kommer på ett exklusivt besök första helgen,...

Bild på Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!
PRESS
19 feb
kl: 09:00

Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!

Den 11 mars är det premiär för humorgruppen Stallets måndagsklubb på Rival i Stockholm. Kvällarna kommer fyllas av humor, musik, sång och dans samt bjuda på en gedigen gästlista i form av William Spetz, Sissela Kyle, Fredrik Lindström, Johan Glans, Helena Bergström, Babben Larsson och Kristian Luuk. Kompositör och ljuddesigner för föreställningen är den tokhyllade artisten Min...

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Bild på Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards
PRESS
15 feb
kl: 14:50

Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards

Vinnarna i Antikbranschens prestigefyllda pris The Collector´s Awards är klara. Pristagarna offentliggjordes på Antikmässan under en glittrande galamiddag på torsdagskvällen 14 februari. Antikmässan äger rum på Stockholmsmässan 14-17 februari. I år firar The Collector´s Awards 10 år och som vanligt leddes galan av Pontus Silfverstolpe och Peder Lamm. Sex priser delades ut, men redan...

Bild på Stockholm Furniture & Light Fair Allt Starkare Aktör På Den Internationella Designscenen
PRESS
15 feb
kl: 14:50

Stockholm Furniture & Light Fair Allt Starkare Aktör På Den Internationella Designscenen

Möbel- och belysningsmässan Stockholm Furniture & Light Fair fortsätter att växa och stärka sin position som världens ledande mötesplats för skandinavisk design. På årets mässa som avslutades i helgen uppgick 31,5 % av besöken från utlandet. Besökarna representerade 99 länder. Intresset och engagemanget för Stockholm Design Week fortsätter också att växa, i år uppgick...

Hitta oss på Facebook