Menu
SYDKOREANSKA THE ROSE TILL SVERIGE MED HEAL TOGETHER WORLD TOUR!

SYDKOREANSKA THE ROSE TILL SVERIGE MED HEAL TOGETHER WORLD TOUR!

8 aug kl: 17:00

Efter ett tvåårigt uppehåll är den sydkoreanska indierocksensationen The Rose äntligen tillbaka! Med det nya kommande albumet ’HEAL’ i ryggen kommer kvartetten att bege sig ut på en omfattande världsturné under 2023. Den 8 februari kommer de till Fryshuset i Stockholm.

Biljettsläpp den 12 augusti klockan 10.00 via LiveNation.se.

Det hippa området Hongdae i den sydkoreanska huvudstaden Seoul vimlar av små scener speciellt avsedda för amatörer att framföra sin musik på, ett fenomen som kallas ”busking”. Och det var just på en sådan scen som indierockarna i The Rose blev upptäckta. Bandet debuterade med den emotionellt laddade singeln ’Sorry’ 2017 och mottog genast internationella hyllningar för sin storslagna, stadiumvänliga rockmusik. Låten kom senare att lyftas fram som en av årets bästa K-pop-låtar av Billboard. Idag har The Rose fans över hela världen – en hängiven skara som kallar sig Black Rose – och kontakten är djup, personlig och frekvent. Inte minst på plattformen Discord där bandet slagit rekord på rekord. 2020, då vissa av medlemmarna hade påbörjat landets obligatoriska militärtjänst och sångaren Woosung inlett en framgångsrik solokarriär, släppte bandet en innerlig hyllning till sina fans döpt till just ’Black Rose’. Idag är militärtjänsterna avslutade och nästa kapitel i The Rose historia väntar.

Albumet ’HEAL’ kommer i höst och under 2023 kommer bandet att turnera över hela världen under parollen ’HEAL TOGETHER WORLD TOUR’. Missa inte när de kommer till Stockholm för en efterlängtad spelning på Fryshuset!

Datum 2023
8 februari – Fryshuset, Stockholm.

Biljetter
Biljettsläpp fredag 12 augusti klockan 10.00 via LiveNation.se.

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se.

Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad