Menu
Syn- och teckenspråkstolkning på flera evenemang i helgen

Syn- och teckenspråkstolkning på flera evenemang i helgen

13 maj kl: 15:48

Miriam idag, Stenström imorgon och IFK Göteborg på söndag. Vid dessa evenemang kommer Got Events tillgänglighetsapp att erbjuda syn- och/eller teckenspråkstolkning.

- Styrkan med att använda Got Events app är att du som användare själv kan välja plats i arenan i stället för att hänvisas till specifika platser. Du besöker evenemanget på samma villkor som alla andra och kan uppleva konsert- eller fotbollsmagin tillsammans med vem du vill, säger Got Events hållbarhetsansvarige Johanna Gadd.

Miriam Bryant, Scandinavium

Evenemanget syntolkas, vilket innebär att besökare som är blinda eller har nedsatt synförmåga kan få en muntlig beskrivning av vad som händer på scenen via egna hörlurar.

Thomas Stenström, Scandinavium

Konserten teckenspråkstolkas för besökare som är döva eller har nedsatt hörsel. Besökaren kommer att se tolken, som översätter artistens låttexter till teckenspråk, direkt på sin mobilskärm.

IFK Göteborg, Gamla Ullevi

Även IFK Göteborgs match mot Varberg BoIS kommer att teckenspråkstolkas. Det innebär att allt som sägs på Gamla Ullevi under matchen kommer att livetolkas i appen.

Om appen Got Event Tillgänglighet

Appen Got Event Tillgänglighet har skapats för att fler ska ha möjlighet att uppleva magiska ögonblick på Göteborgs Stads arenor. I appen finns funktioner för teckenspråkstolkning, syntolkning och förstärkt arenaljud, samt evenemangs- och arenainformation. Appen laddas ner via App Store (för iPhone) eller Google Play (för Android).

Kontaktpersoner:
Johanna Gadd, hållbarhetsansvarig på Got Event.
031-368 44 17
johanna.gadd@gotevent.se

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad