Menu
Tack Sweden Live – vilka härliga dagar ni bjöd på!

Tack Sweden Live – vilka härliga dagar ni bjöd på!

31 jan kl: 13:58

Tusen tack alla sköna kollegor, arrangörer, utställare, tekniker, band och artister som vi hade ynnesten att få hänga med under veckan. Vi måste ha världens roligaste jobb!

Såg ni förresten Bongo Riot när dom välte The Tivoli, eller var ni en av dom som fick trängas på Fredrik Strages ”festivalfloppar” eller sjöng ni med till Patrik Isaksson och hans fantastiska band på Clarion Sea U? I minglet kanske ni sprang på och hörde Matilda Sjöström & Nils Dahl i Steget & Martin Roos i Byråkrat i TicketSwaps monter. Vi hade även Ulf ”The Wolf” Nilsson i vår monter som fick hela första våningen att gunga till sina nya låtar.

Hör av er om ni vill hitta på något roligt och spännande under året. Vi finns i Örebro och Stockholm och det är bara att slå en signal eller skicka ett mejl. Om ni inte hann förbi vår monter så får ni gärna spana in vilka artister som ska ut vägarna under året här.

Åt ni kanske på Il Mio Ristorante på andra sidan gatan? Galet bra pizza. Vi rekommenderar! Missade ni att ta en kaffe med indieministern? Vadå indieministern kanske ni tänker? Vi fick reda på under Sweden Live att vår käre praktikant och kollega Simon faktiskt är ingen mindre än indieminister i Bajenpartiet. Magnus Carlsson från Weeping Willows är miljöminister och Simons pappa är president. Inte illa och helt sant! ????

Vi hoppas att vi ses längst fram vid kravallen på någon spelning, standup eller magishow ute i landet. Snart är våren här!

Till dess, allt gott och bäst,

/Ki, Björn, Magnus & indieministern Simon

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad