Menu
Thåström, Miriam Bryant och det internationella stjärnskottet BENEE till Åre Sessions 2022

Thåström, Miriam Bryant och det internationella stjärnskottet BENEE till Åre Sessions 2022

16 nov kl: 09:00

Åre Sessions presenterar det första artistsläppet: Thåström, Miriam Bryant, The Hellacopters, Mona Masrour, BENEE [NZ] och TSHA [UK] blir de första att ta plats på lineupen.

Mellan den 28 april och 1 maj 2022 är musik/-och skidfestivalen Åre Sessions tillbaka igen. Med det succéartade upplägget att besökarna får en festivalbiljett på köpet av liftkortet, har man under sina tidigare upplagor lockat runt 10 000 besökare varje år. Med fokus på att boka den nordiska musikscenens främsta namn har Åre Sessions lyckats bli ett hett namn i musiksverige under de få år som festivalen har varit aktiv.

Att få uppleva sina favoritartister och nya intressanta namn under en helg i Åre, på en av landets vackraste platser är ett minne för livet. De första artisterna som släpps till nästa års happening är inga mindre än ikonen och albumaktuella Thåström, popstjärnan Miriam Bryant, rock-kungarna The Hellacopters, R&B-löftet Mona Masrour.

Precis som tidigare år har man också lyckats locka till sig internationell stjärnglans till Åre, denna gång i form av Tiktok-sensationen BENEE [NZ] som ligger bakom superhiten "Supalonely" och stjärnskottet TSHA [UK] som bland annat blivit utämnd till framtidens artist av BBC Radio 1.

Fler artister tillkommer. Stay tuned!

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad