Menu
Hurula släpper ”Otrygg provanställning” och releasedatum för kommande albumet “Ingen är kär i år och andra sånger”

Hurula släpper ”Otrygg provanställning” och releasedatum för kommande albumet “Ingen är kär i år och andra sånger”

25 feb kl: 06:45

Hurula - som hyllats som en Sveriges bästa rockartister - släpper idag Otrygg provanställning, första singeln från kommande albumet Ingen är kär i år och andra sånger, som har release den 13 maj. Albumet är producerat av Björn Olsson som också varit med och skrivit några av låtarna tillsammans med Hurula.

Lyssna här: Hurula.lnk.to/Otryggprovanstallning

Ny låt. Den heter Otrygg provanställning. för det är väl vad livet är.

Ny skiva. Den är inspelad med Björn Olsson. Han har en stor del i hur den låter. Det mesta är inspelat i hans studio. Någon gång när skivan nästan var klar sa Björn att han inte längre visste hur skivan lät, men att det kändes som att han gått med i en sekt med två sektledare. Jag tänker på det ibland. Jag tycker att det sammanfattar det senaste året som blev den här skivan. Jag tror att den nästan blev som jag ville att den skulle bli. Join the cult. “Ingen är kär i år och andra sånger” släpps fredagen den 13:e maj 2022.

/Hurula

I mars åker Hurula äntligen ut på vårturné, se datum här: 

4 mars Skellefteå, Sara Kulturhus
5 mars Luleå, Kulturens Hus
9 mars Stockholm, Cirkus
12 mars Karlstad, Nöjesfabriken
13 mars Oslo, John Dee
18 mars Linköping, Skylten
19 mars Malmö, Moriska Paviljongen
6 april Göteborg, Pustervik
7 april Göteborg, Pustervik
8 april Örebro, Frimis Salonger
22 april Lund, Mejeriet
23 april Jönköping, Bongo Bar
26 april Uppsala, Katalin And All That Jazz

Hurula har hyllats som en av Sveriges bästa rockartister och vunnit Grammispriser för Årets Rock tre år i rad samt nominerats flertal gånger på P3 Guld och Grammisgalan. Hurula har tidigare gett ut fyra kritikerrosade album, ett livealbum och två EP:s - Vi är människorna våra föräldrar varnade oss (2014), Betongbarn (2014) Vapen till dom hopplösa (2016) Oss är allt (2018), albumet Klass (2019), albumet Jehova (2020) och livealbumet På en grusbelagd parkeringsplats (2021). Hurula har även gjort sig känd som en av landets starkaste liveakter med hundratals konserter runtom Skandinavien. Hösten 2018 debuterade Hurula med konstboken Först Kretsen och för första gången presenterades hans bildkonst för en bredare publik.

FÖLJ HURULA: Spotify I Youtube I Instagram I Facebook

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad