Menu
THE CHATS GÖR TVÅ TURNÉSTOPP I SVERIGE!

THE CHATS GÖR TVÅ TURNÉSTOPP I SVERIGE!

15 aug kl: 10:08

Den australiska trion The Chats har lyckats vitalisera punken med sin ohämmade musik och sina poetiska betraktelser. Debutalbumet ’High Risk Behaviour’ (2020) hyllades av en enig kritikerkår och skickade bandet på turné runt hela världen. Nya skivan släpps i augusti och 2023 tar de sin livemaskin till Sverige. Den 7 juni spelar de på Plan B i Malmö och den 8 juni på Debaser i Stockholm.

Biljettsläpp den 19 augusti klockan 10.00 via Livenation.se.

‘Shed rock’. Så kallar The Chats sin genre, döpt efter det fallfärdiga träskjul som bandet brukade repetera i. Idag har bandet lyssnare över hela världen, miljontals streams och förnäma fans som Iggy Pop och Dave Grohl, men i övrigt har ganska lite förändrats. Medlemmarna Eamon Sandwith, Matt Boggis och Josh Hardy har fortfarande samma fantasier om ett liv bortom tristess – om pubmat, könssjukdomar, identitetsstöld, springnotor och supande i allmänhet. Det är roligt, dumt, energiskt, kaotiskt och inte minst fyllt till brädden med en smittsam livslust. Den virala videon till ’Smoko’ (2017) gjorde att bandet nådde till de bredare massorna och sedan dess har lyssnarna blivit fler och än mer hängivna. Det superhyllade debutalbumet ’High Risk Behaviour’ släpptes 2020 och tidigare i år har de släppt singlarna ’Struck By Lightning’, ’6L GTR’ och ’I’ve Been Drunk in Every Pub in Brisbane’ – alla tre utmärkta anledningar att längta till hösten och deras kommande album.

2023 kommer charmiga The Chats till Sverige för att bjuda på två av deras omtalade liveshower. Den 7 juni kommer de till Plan B i Malmö och den 8 juni på Debaser i Stockholm.

Datum 2023
7 juni – Plan B, Malmö
8 juni – Debaser, Stockholm


Biljetter

Biljettsläpp fredag 19 augusti klockan 10.00 via LiveNation.se.

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press(Snabel)livenation.se.

Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad